2777
2789
عنوان

بچه ها من همونم گ دیشب تاپیک مامان و زنداداشم زدم دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 60 پست
اخه الان پسرا سنتی هم باشه مادراشون معمولا اشنا میشن سنتی که یه نفر خانوم معرفی کنه به یه اقا معمولا ...

ن عزیزم ی خانمی رو می‌شناسیم از آشناها ک توی دانشگاه فرهنگیان بخش کتابخانه کار میکنه اون میدونست ک دنبال زن میگردیم واسه داداشم یعنی ما خودمون بهش گفتیم اگه موردی بود ب ما بگو و اون باعث این آشنایی شد

داداشم هم دانشگاه فرهنگیان تدریس میکنه ولی خب پسرونه هست

خداقوت پهلوان😅بهترین خواهرشوهر دنیا قطعا خودتیایشالله وقتی خواهرشوهر شدم مثل تو باشم. البته الان تو ...

عزیزم😘

حتما خودت هم بهترین خواهی بود🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر شما با سن کمت عاقل و با تجربه ای. من سر ی موضوفی شوهرم کتکم زد رفتم پیش مادرشوهرم گله کنم هر فشی از دهنش دراومد بار خودم و خانوادم کرد شوهرم عرضه نداشت ازم دفاع کنه یادم نمیره خواهر شوهر بزرگم که شهرستان بود با ۴۳ سال عمر از خوشحالی اومد پشت در خونه ام جیغ و هوار و کل میکشید و میخندید منم بی خبر از همه چی 

نه اینکه این با مادرش نقشه کشیدن بیرونم کنن همین کارم کردن مادره با نقشه خودش و همین عفریته دخترش و پسرش هرچی داشتم با نقشه ازم پس گرفتن به هوای سر زدن منو بردن خونه پدرم و درخواست طلاق دادن مادره اخرشم رفت حج هزار بارم به دروغ تو دادگاه دست رو قران گذاشتن

چقدر شما با سن کمت عاقل و با تجربه ای. من سر ی موضوفی شوهرم کتکم زد رفتم پیش مادرشوهرم گله کنم هر فش ...

یا ابوالفضل،،، چ شوهر و خانواده کثیفی. دقیقا درک میکنم چی میگی،چون خودم همچین شوهرو خانواده شوهری نصیبم شده،شوهرم منو کتک میزد ،توشهرغریب بودم ب برادرشوهرم زنگ زدم کمک خواستم اومدن بدون دلیل انقد منو لگدمال کردن با کفش مردونه پاشون بود انقد تو پهلوهام و کمرم لگد زدن ک دیسک گرفتم فلج شدم. انقدشوهرم تو سرم زد ک دوتا میدیدم تا یک هفته.

واگذارشون کردم بخدای بالاسر.. ازخدامیخام جوابشون روبده، 

الان شما طلاق گرفتی؟؟؟یا باهاش زندگی میکنی؟؟؟

چقدر شما با سن کمت عاقل و با تجربه ای. من سر ی موضوفی شوهرم کتکم زد رفتم پیش مادرشوهرم گله کنم هر فش ...

آخه عزیزم💔

انشالله همه این روزای سخت جبران میشه مطمئن باش😘

ی سوال داداشت تو این دعوا طرف کی بود؟عکس العمل و حرفای داداشت خیلی برام جالبه بدونم

من ک پایین نبودم.. ولی از بالا اصلا صدای داداشم نمی اومد..  فقط اون وسط در حد ی جمله صداشو شنیدم

مامانم هم میگفت ک داداشم چیزی نگفت فقط میگفت آروم تر صدا بیرون میره

در کل داداشم ب زنش احترام میکنه ..  ب مامانم  هم پشت سر قلق زنداداشم یاد میده مثلا میگه فلان کا رو بکنی خوشش نمیاد و اینا.. درکل داداشم هم میخاد روابطشون رو خوب نگه داره