من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اون بیشعوری که نوشته حرم امام رضا رو سیاسی کردن و بجای شهادت از کلمه مردن استفاده کرده خوش باشه تو عالم بی خبریش و البته حماقتش
خدمات شهید رئیسی در زمان تولیت آستان قدس از سن شما و اجدادتم بیشتره سبک مغز
میتونی از خدام بپرسی
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
اروم باشید عزیزم ایشونم از روی علاقه به امام رضا مطمئنن این حرف رو زدن هرکس عقیده و نظر و سلیقه خودش ...
اگه امام رضا رو دوست داشته باشه به بزرگ ترین خادمش هم احترام میذاره
اگه حرم رفته باشه متوجه تغییرات میشه
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨