2777
2789
چرا جانم؟انشالله زندگی کنید با عشق و لذت

انشالله من که بدم نمیاد ولی نمیشه اون بالا سری باید بخواد که ظاهرا نمیخواد منم اصراری ندارم خیلی زود بیخیال دنیاش میشم

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

چطوری مطمئنی؟ کاش منم بمیرم به خدا دیگه خسته م غلط کردم دنیا اومدم نمیخوام دیگه

چون خودم تمومش میکنم ببین همینقدر بگم وقتی که برگه سونوگرافیمو دیدن که دخترم پرتش کردن یعنی هیچوقت هیچکس نخواستم و مقصر فقط و فقط اون بالا سریه 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون خودم تمومش میکنم ببین همینقدر بگم وقتی که برگه سونوگرافیمو دیدن که دخترم پرتش کردن یعنی هیچوقت ه ...

منم مامانم با افتخار بهم میگه نمیخواستمت هرکار کردم سقط نشدی خدا به زور گذاستت تو دامنم.جالبه الان همه بدبختی هاش با منه

انشالله من که بدم نمیاد ولی نمیشه اون بالا سری باید بخواد که ظاهرا نمیخواد منم اصراری ندارم خیلی زود ...

منم چندین سال ازخوشی های زندگیم پی همین حرف رفت.

تا اینکه دیدم باید دست بکار خودم بشم تازه اونجا فهمیدم خدا از اینجا به بعد پیداش میشه

چون خودم تمومش میکنم ببین همینقدر بگم وقتی که برگه سونوگرافیمو دیدن که دخترم پرتش کردن یعنی هیچوقت ه ...

چند سالته عزیزم؟پدر و مادر تو رو نخوان،دلت میاد خودت پشت خودتو خالی کنی؟آخه مگه جز خودت کیو داره،پشتش باش

منم مامانم با افتخار بهم میگه نمیخواستمت هرکار کردم سقط نشدی خدا به زور گذاستت تو دامنم.جالبه الان ه ...

درکت میکنم من با تموم وجود این حس رو به خدا دارم که نمیخواد منو 

چند سالته عزیزم؟پدر و مادر تو رو نخوان،دلت میاد خودت پشت خودتو خالی کنی؟آخه مگه جز خودت کیو داره،پشت ...

۲۴ سالمه من قبلا اینجوری نبودما درسته زندگی پا رو خرخرم گذاشته بود ولی باز میخندیدم شاد بودم یساله به این وضع رسیدم الان جفت پا هم رو خرخرمه هم روی قفسه سینم نفسم بالا نمیااااااد عزیزم باور کن دست خودم نیست فقط جنازم که روزارو میگذرونه  تا وقتی بره جایی که حقشه همین 

۲۴ سالمه من قبلا اینجوری نبودما درسته زندگی پا رو خرخرم گذاشته بود ولی باز میخندیدم شاد بودم یساله ب ...

مجردی؟خواهر و برادر داری؟

بزار زندگی هر چقدر میخواد زورش بزنه تو راکد نمون به خودت تکونی بده،سرکار برو،دوستای خوب پیدا کن.منم یار خوبی ندارم درکنارم و این خیلی دردناکه برام ،ولی زندگی که تمام نشده .

یه صحبت خواهرانه خدا رو تو دلت بیدار کن زندگیت عوض میشه،نه اون مدلی که خودت حساب میکنیااا،یه مدل قشنگتر.حرفمو باور کن دوستم 

مجردی؟خواهر و برادر داری؟بزار زندگی هر چقدر میخواد زورش بزنه تو راکد نمون به خودت تکونی بده،سرکار بر ...

بله خواهر و برادر دارم ولی نمیتونم بگم حالم بده سرکار میرم 

با اینکه با خدا قهرم ولی با این وجود هرشب قبل خواب بعد خواب در حال راه رفتن باهاش حرف میزنم شبا تا صبح باهاش درد و دل میکنم من اجی حوصله این زندگی و دنیا رو ندارم خستممممم منتظرم تا روزش برسه الهی که خدا بشنوه صدامو و نجاتم بده ندادم که تمام میشه 

بله خواهر و برادر دارم ولی نمیتونم بگم حالم بده سرکار میرم با اینکه با خدا قهرم ولی با این وجود هرشب ...

بمیرم برای دلت.بیشترین مشکلت از چیه عزیزم؟ببخشید فضولی نباشه،اگه راحتی بگو

بمیرم برای دلت.بیشترین مشکلت از چیه عزیزم؟ببخشید فضولی نباشه،اگه راحتی بگو

خدا نکنه عزیزم 

همه دردی تو زندگیم کشیدم همه تجربه ای ک یه ادم رو از پا درباره دارم بعضی ها رو حتی نمیتونم یاد خودم بیارم میترسم از یاداوریشون حتی ولی دیگه عشقی که داره وجودم رو میسوزونه و کاری نمیتونم کنم روحمو ازم گرفته همه چی دست به دست هم داده که روانیم کنه مغزم درد میکنه قلبم تیر میکشه