2777
2789
عنوان

انگشتر خریدم بیاین نظر بدین چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 59 پست
نقره هست

والا من چند وقت پیش یه سنگ کوچولو فیروزه پرسیدم

خیلی قیمتشو بالا گفت

حالا شمام میخای خیالت راحت شه از تعمیرات یا سنگ فروشا سوال کن

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

عزیزم من خیلی به نقره جات علاقه دارم

اگه ۱/۵گرفتی نقره اصل گرفتی ،یعنی پایه اش اصله ولی خب سنگش احتمال زیاداصل نیست

یعنی قیمت نقره الان همینه

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دراصل اون هزینه ای تو دادی به خاطر نقره اس نه به خاطر سنگ

مناسب خریدی

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

والا من چند وقت پیش یه سنگ کوچولو فیروزه پرسیدمخیلی قیمتشو بالا گفتحالا شمام میخای خیالت راحت شه از ...

برای کادو روز مادر خریدم باید امشب برم بدم مامانم چون مسافرها و روز مادر نیست پیشم فقط امیدوارم اصل باشه وگرنه آبروم می‌ره 🥲

برای کادو روز مادر خریدم باید امشب برم بدم مامانم چون مسافرها و روز مادر نیست پیشم فقط امیدوارم اصل ...

دستت درد نکنه عزیزم 

عب نداره اگرم اصل نبود،مهم پایه شه که نقره س

انشاله که اصله

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
فروشندش بهم گفت فیروزه اصله ، پس دروغ گفته🥲

ببین نمیدونم چطور بهت توضیح بدم

تو هزینه ای که دادی یعنی قیمت پایه نقره همینه

ولی این سنگای به درد نخوری که برای بدلیجات استفاده میکنن ازاونا استفاده نکردن،از اون اصلای دست ساز واینچیزام نیست

یعنی اینو بهت بگم که سرت کلاه نزاشته قیمت انگشتر نقره همینه،ولی خب اون سنگ اصل اصله نیست

توی طلا هم سنک اصل استفاده نمیکنن

سنگهای زینتیه

من انگشتر عقیق طلا میخواستم بخرم ، طلافروشی آشنامون رفتم ، گفت اینا اصل نیستن، یه مشت سنگ ریخت رو شیشه، گفت همه شو همینطوری بردار ببر

آدرس داد سنگ فروشی ، رفتم خودم عقیق و خریدم بردم دادم برام رکاب شو ساخت

سنگ اصل شناسنامه داره

ببین نمیدونم چطور بهت توضیح بدمتو هزینه ای که دادی یعنی قیمت پایه نقره همینهولی این سنگای به درد نخو ...

متوجه شدم ، ممنونم از راهنماییت عزیزم 😘 ❤️ 

درست میگین قیمت سنگش اگر اصلی بود بیشتر میشد ای کاش زودتر حواسم به این موضوع بود

به نظرت ظاهر سنگش به اصل میخوره یا نه ؟ منظورم اینکه از نگاه کردن بهش و ظاهرش مشخصه فیروزه نیست ؟

می‌خوام ببینم چند درصد احتمال داره لو برم 😅😅

توی طلا هم سنک اصل استفاده نمیکننسنگهای زینتیهمن انگشتر عقیق طلا میخواستم بخرم ، طلافروشی آشنامون رف ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 😘 

پس از این به بعد اگر خواستم زیورآلات فیروزه یا هر سنگ دیگه بخرم باید از فروشندش بخوام شناسنامه اون سنگ رو بهم بده تا مطمئن باشم اصله ، درسته ؟