2777
2789
عنوان

انگشتر خریدم بیاین نظر بدین چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 59 پست
ممنونم عزیزم از راهنماییت 😘 پس از این به بعد اگر خواستم زیورآلات فیروزه یا هر سنگ دیگه بخرم باید از ...

معمولاً غریبه باشه میگه اصله

شناسنامه منظور یه برگه ست مثل فاکتور 

مال شما رو هم ببینیم؟

الان میفرستم عزیزم

من یشم وعقیقم دارم ولی الان دستم نیست

کراش زدم فعلا رو شرف😂

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پایه اش نقره اس درسته؟😍منم شرف دارم،تازه گرفتم😍

من عاشق شرفم🥲

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من عاشق شرفم🥲

گذاشتمش

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

متوجه شدم ، ممنونم از راهنماییت عزیزم 😘 ❤️ درست میگین قیمت سنگش اگر اصلی بود بیشتر میشد ای کاش زودت ...

اره دیگه عزیزم درحقیقت میشه نقره

شیکه خیلی خوبه ،قلابی نیست که فقط سنگش اصل نیست که پلاستکیم نیست

گذاشتمش

عزیززززم چقدر به دستت میاد مبارکت باشه 

منم به زودی قصد خریدشو دارم😁🧡

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چ خوشگله

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
چه خوشکله🤩😍

😍❤

ابن قشنگه

😍

عزیززززم چقدر به دستت میاد مبارکت باشه منم به زودی قصد خریدشو دارم😁🧡

مرسی عزیزممم😍

اره نقرجات وطلاجات انقد استفاده کردم که بدستم میاد

دیروز اتفاقا یه دستبندم خریدم باز😂

منم نقره دوست دارم ولی به دستم نمیاد یکی خریدم چندماه پیش

ولیدنپوشیدم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
منم نقره دوست دارم ولی به دستم نمیاد یکی خریدم چندماه پیشولیدنپوشیدم

بده به من

من انقد همش درحال خریدشونم که هیچی بزا نگم😂