2777
2789
دقیقا به‌همین مرز رسیدم بخدا هی سرفه میکنه تا میاد بخوابه پسر بزرگم از اتاقش بلند بلند سرفه‌میکنه کل ...

کی صبح شه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
از روز اول نمیخوابید سخت میخوابید دیگه طاقتم تموم شده الان دیگه باید بخوابه

خدایش الان دیره برا خاب سعی کن تغییر بدی ساعت خابشو اصلا توی روز نخابونش خیلی خستش کن تا شب زود بخابه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایش الان دیره برا خاب سعی کن تغییر بدی ساعت خابشو اصلا توی روز نخابونش خیلی خستش کن تا شب زود بخاب ...

اصلا نمیخوابونم روزا.ده شب بیهوش میشه ولی از دوازده همش میاد رو پام تکون میدم میخوابه‌باز یه ساعت دیگه بیدار میشه .یه وقتایی تا صبح میخوابه یه‌وقتایی مثل امشب که دارم از خستگی میمیرم اذیت‌میکنه

مهربون باشیم☺️
کسی نیست کمکت ی ساعت حواسش ب بچه باشه شما بخابی

خوابن همه ،

خیلی ام معذبم 

انقد شیر خورده گشنمم شده

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
درکت میکنم تازه من دوتا دارم باهم مریض میشن با هم تب میکنن

ای وای چی بگم

منم دقیقا الان فکر میکنم خودم از این ویروس جدید گرفتم قفسه سینه نیخاره بعد تا خوابم می‌بره دخترم سرفه می‌کنه از خواب می پرم 

دیگه از مریضی حالم بهم میخوره ده روزه بچه هام سرماخوردن این سرفشون خوب نمیشه

منم دقیقا الان فکر میکنم خودم از این ویروس جدید گرفتم قفسه سینه نیخاره بعد تا خوابم می‌بره دخترم سرف ...

ماهم خانوادگی گرفتیم خوبم نمیشیم

مهربون باشیم☺️
خوابن همه ،خیلی ام معذبم انقد شیر خورده گشنمم شده

پاشو برو تو یخچال ی چیز بخور مثل من نباش بچم کوچیک بود میرفتم خونه پدرشوهرم تا صبح برا اینکه دیگران بیدار نشن با نور گوشی شیر میدادم بعد چندسال خواهرشوهرم که باردار شد چراغ اتاق ما رو روشن نگه میداشت میگفت نمیتونم خوب شیر بدم تا صلح مجبور بودیم زیر نور بخابیم

به چ... ناله هام اضافه‌کنم پریودم هستم🤯

منم نزدیک پریودمه کلا بهم ریختم

منتظرم یکی بیاد جرش یدم