2777
2789

بهش بگو این دفعه خواستی خرید کنی برام ازم نظرخواهی کن،چون اول زندگیمونه و ممکنه سلیقه های همو ندونیم، اون وسایلی که می‌خری بلااستفاده بمونه

بعدم مثلاً بیرون میرید، از جلو یه مغازه رد میشید چیزایی که دوست دارید رو بهش گوشزد کنید، مطمئن باشید به یادش میمونه

یا با هم صحبت میکنید ازرسم و رسوماتتون صحبت کنید

این هدیه رو هم بزارید پای بی تجربگیش، کم کم درست میشه،یکم سیاست میخواد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خیلی ام ادعاش میشه بلده از بس بوش بده وتند سرت گیج میره

شوهرت این رسم ورسومات بلدنیست، مردها کی تواین جور چیزها هستن، مادر وخواهرش باید میکفتن، یلدا نزدیک برید خرید و..

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

راسش بنظر منم سکوت نکن بردار بببر جلو مادرش بهش پس بده کادو شو 

من کردم تو نکن

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
منم بهش گفتم واقعا خوشم نمیاد ازشون ببرش حس توهین بهم دست داد

ببین من عقد بودم هرچی شوهرم برام میخرید عیدی ومناسبتا باااید برا مادرشوهرمم میخرید مجبورش میکرد من انقد ساده و خنگ بودم پیش خودم میگفتم عیب نداره بذار بخره،درصورتی ک برا مادرش واجب نبود در حد من بخره مگ تازه عروس بود ،همین شد ک ننه احمقش انقد منو بی احترام میکرد و لج و لجبازی کرد فکر میکرد خرم نمیفهمم،انقدعذابم دادن تا قطع رابطه کردم باهاشون. الان میگم خب چرا اوموقه دهنم بسته بود نمیتونستم درست حرف بزنم و بگم نباید برا اونم بگیری بجاش ی کادو خوب برا منه تازه عروس بگیر

یعنی من انقد بی ارزشم

حالا هی اینجوری نگو 

بعضی مردا بلد نیستن کادو بخرن اگه قبل تو دوست دختر نداشته واسه همینه ندیده که چی باید خرید . باید با ملایمت یادش بدی . غیر مستقیم بیرون چیزی دیدی بگو مثلا چقدر خوبه این مغازه کیف و کفشاش واسه یلدایی دوستم ازینجا خرید کردن.

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️