من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
دقیقه آخر این اسم گزاشتم خیلیا گفتن نزار سنگینه قدیمیه گوش نکردم الان کم کسی هست اسم عربی بزاره تو پیش دبستانی جز دخترم همه اسم امروزی دارن میترسم بعدا از اسمش خوشش نیاد ناراحت بشه
دقیقه آخر این اسم گزاشتم خیلیا گفتن نزار سنگینه قدیمیه گوش نکردم الان کم کسی هست اسم عربی بزاره تو پ ...
من الان اسمم عربیه پلی زیباست
یه دوست 20 ساله دارم اسمش سکینه هست خیلی هم خوشحاله