2777
2789

بازم تاپیک خودکشی ای خداااا

عزیزدلم اصلا میدونی خودکشی یعنی چی؟؟

یعنی بزرگترین حماقتی که یه انسان میتونه انجام بده..ببین شرایط بهتری بعداز مرگ نخواهی داشت که هیچچچچ تا زمانی که قرار بوده زنده باشی تو این دنیا مثلا هفتاد سالت بشه بعد بمیری..خداوند جوری که انگار زنده ای و زنده به گور شدی تو قبر نگهت میداره همش تقلا میزنی خودتو نجات بدی اما نمیشه باید اون هفتاد سال برسه اون روزی که خدا میخواد بمیری یعنی این اولین زجریه که افرادی که خودکشی میکنن تجربه میکن بعد تازه اون موقع میری تو برزخ تا روز قیامت در عذاب و آتیشی چرا چون یه انسانو کشتی درواقع قاتل خودت هستی دیگه...خلاصه تحمل کن عزیزم همه دارن تو این زندگی مشکلاتشونو تحمل میکنن صبر داشته باش تا به جای عذاب اون دنیا خدا تو قسمت صابرین بهشت جات بده بهترین پاداشها برای کسایی هست که صبور بودن تو سختیا...مگه عمر انسان چقدره؟شاید اصلا خودت به مرگ طبیعی زود از دنیا رفتی

نمی‌دونم مشکلت چیه اما اگه خیانت و بی‌وفایی مرد هست خواهشاً اسم مرگ رو هم واسش نیار به خدا که حیف یه ...

خیلی خستم خیلی 

نه خیانت نکرد ولی اره بی وفایی کرد زد زیر همه حرفاش و قولاش 

من باورش کرده بودم آخه 😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیشکی ارزش اینو نداره که آدم بخواد خودشو بکشه و زندگی که خدا بهش داده رو از خودش بگیره.میدونم حال دلت خوب نیس ولی توکل کن به خدا.سرتو گرم کن تا زمان همه چی رو حل کنه.یه مدت که بگذره و حالت بهتر شه به گفته ها و تصمیم امشبت میخندی و خدا رو صدها بار شکر میکنی که کار اشتباهی نکردی

هیشکی ارزش اینو نداره که آدم بخواد خودشو بکشه و زندگی که خدا بهش داده رو از خودش بگیره.میدونم حال دل ...

هموینکارو میکنم میام خودمو خفه کنم تو کار و پیشرفت و فلان 

ولی نمیتونم عمق دلم شدیدا مرگ میخام 

میدونمم حرات انجامشو. ندارم فقط دعا میکنم خدا خودش مرگم بده

خیلی خستم خیلی نه خیانت نکرد ولی اره بی وفایی کرد زد زیر همه حرفاش و قولاش من باورش کرده بودم آخه 😔 ...

خوب پس دیگه واجب شد یه کم بیشتر رو خودت کار کنی این یه تجربه خیلی بزرگ برات شد یه تجربه که میتونی در اختیار صد ها دختری بذاری که سر کلاسم میشینن و به حرفات گوش میکنن 

تو باختی اما میتونی برگ برنده خیلی از زندگی ها باشی

تو یه معلمی یعنی قوی هستی صبور هستی توانمندی الگویی 

پا بذار رو اونی که رفت ازش پله بساز 

سخته اما شدنیه همین فردا برو پیش یه مشاور مطمئن باش زود سر پا میشی این روزا میگذره یه روزی اینا رو به عنوان تجربه می‌ذاری در اختیار دخترایی که بی تجربه ان 

باورت میشه دعا میکنم که خدا خودش مرگم بده ؟

اره عزیزم این دعارو تقریبا یه وقتایی همه میکنن وقتایی که خیلی داغونن و دارن یه بحرانی رو پشت سرمیزارن‌‌‌...اما میگذره‌..تموم میشه گلم...دوباره حالت خوب میشه..هیچ وقت بخاطر یه مرد خودتو ناراحت نکن چون اصلااااا ارزششو ندارن اصلااا

خیل خب ببین، من رفتم و کل تاپیک  های قبلیت رو خوندم و فهمیدم ماجرا چیه... داری در حق خودت ظلم میکنی اگه خودکشی کنی ، پسره باید بره بمیره نه تو . ببین، نه به مامانت فکر کن نه به هیچکس دیگه به خودت فکر کن فقط  تو حیفی ...معلمی داره آینده ی بچه هارو میسازی، انقدر موفقی . هرکی رو بخوای نه نمیاره...اخه چرا توی زندگیت استپ کردی روی اون شخص؟ رهاش کن، اصلا برات مهم نباشه روی خودت و زندگیت تمرکز کن

خوب پس دیگه واجب شد یه کم بیشتر رو خودت کار کنی این یه تجربه خیلی بزرگ برات شد یه تجربه که میتونی در ...

هی همه میگن تجربه 

تحربه ای به ازای از بین رفتن همه باورام و اعتمادم بود ؟ 

اولین و اخرین مردی بود که راش دادم تو زندگیم تو دلم باورش کرد 😔😔

هی همه میگن تجربه تحربه ای به ازای از بین رفتن همه باورام و اعتمادم بود ؟ اولین و اخرین مردی بود که ...

اولیش بوده ولی قطعا آخری نیست بازم عاشق میشی یه عشق واقعی میاد سراغت کسی که قدرتو بدونه اون وقت میگی خدایا شکررررررت که اون رفت

خیل خب ببین، من رفتم و کل تاپیک های قبلیت رو خوندم و فهمیدم ماجرا چیه... داری در حق خودت ظلم میکنی ...

همرو دیدی ؟ فکر میکنی چرا رفت ؟ توام فکر میکنی احتمالا بخاطر اینکه من نمیتونستم شبیه بقیه باشم و زیاد حدومرز داشتم رفت ؟ 😔