2777
2789

تو ۴ ماه فرهنگیان میشه آورد؟؟؟؟انسانی ام..

چجوری بخونم ؟؟پول مشاور ندارم..ت پول کنکورم موندم😭..لطغا روش درست مطالعه بهم بگین..چجوری بخونم؟ک بشم ی گوهی.. مرور چجوری؟؟راهنمایی کنید لطفااا..انگیزه چجور بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه سعی کن فقط روی درس متمرکز باشی به هیچی جز درس توجه نکن امیدت به خدا باشه ذهنت رو از چیزای بیخود خالی کن و گوشی رو کنار بزار لطفاااا ازگوشی فاصله بگیرر

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

اره میشه سعی کن فقط روی درس متمرکز باشی به هیچی جز درس توجه نکن امیدت به خدا باشه ذهنت رو از چیزای ب ...

فیلم درسی با گوشی باید ببینم..ولی درکل انگیزه میخام..بخدا درس خونم..مغزم خوبه..منتها کسلم همش..خابم..تیروئیدم‌ریخته بهم میدونی.

فیلم درسی با گوشی باید ببینم..ولی درکل انگیزه میخام..بخدا درس خونم..مغزم خوبه..منتها کسلم همش..خابم. ...

برای خودت برنامه بریز مثلا روزی ۴ یا ۵ ساعت بزار برای درس خوندن البته نه پشت هم ها بینش برای خودت تایم استراحت بده 

و اینکه تسلیم نشو به خودت اعتماد داشته باش😊

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞