2777
2789
عنوان

مهمون پررو وسریش

| مشاهده متن کامل بحث + 56481 بازدید | 295 پست
منم یه زمانی ۹ روز خونه ابجیم موندممجبور بودمبا مامانم دعوام شده بود میخواست بزور شوهر بده منو ینی ا ...

من ی

بار طلاق

گرفته بودم بعدا با شوهر الانم اشنا شدم صیغه مخرمیت توندیم بعد عقد کنیم که دوباره اشتباه نکنیم رفتم خونش به مامانم‌گفتم میرم خونا خواهرم نگو خواهره زنگ زده بود بگید فلانی بیاد خونم دلم تنگ شده🤦‍♀️

امدم دعوا دعوا دعوااااا که کجا بودی

خلاصه خواهره اومد منو برد خونش که ولشون کن و خودم نگهت میدارمو ازدواجم نکرده 

هیچی پرستارم هس ریختم زمین شستمو تمیز کردم ناهار و سام و شیشه پاک کن و شبم نیامد میرفتم اتاقی که داده رود که مزاحمش نشم درس میخوندم دیگه سر بیس روز گفت فلانی برو میترسم‌بلایی سرت بیاد مادرت پدرمو دراره! چون مامان من با اون ناتنیه مامان خودش مرده

رسما پرتم کرد بیرون

کسی ادمو نگه نمیداره ادم هودشم مستقل و پول داشته باشه کلی حرف درمیارن که دیگه کسیم طرف ادم نمیاد برا ازدواج خلاصه طلاق هیچچچچ خوب نیست! همونایی که میگن جدا شو میشن هند جگر خواررررر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لایکم کنید بعدا بیام بخونم حرص بخورم😅

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد