2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت حمالی میکنی

94 بازدید | 6 پست

من خیلی وقته دلم میخواد برم سرکار ، پول تو جیبی ماهیانم خیلی کمه ، خب من توقعی از بابام ندارم بالاخره بقیه خواهرام هم هستن ، اما هر وقت خواستم برم سر یه کاری یه سنگی جلو پام میندازه ، با میگه راهش دوره یا حمال بقیه میشی و شأن خودتو میاری پایین 

خب چیکار کنم ، من حتی با دوستام یه کافه رو نمیرم به خاطر هزینش ، یه باشگاه رو نمیرم ، حتی میخواستم دماغمم با پول خودم عمل کنم اگه سرکار میرفتم حداقل دستم تو جیب خودم بود ، نه میزارن برم سرکار نه پول میدن ، بگید چیکار کنم ، کسی هست مثل من توی زندان باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم همین بود

خداروشکر راحت شدم الانم مغازه زدم از روز اول تا الان سنگ انداخته جلو پام ولی من گوش نمیدم

شماهم یه مدت دلسوزی نکن و خرج بتراش تا بفهمه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

ای بابا همین پدرو مادر ها بال و پر مارو می‌چینند بعد انتظار پرواز دارن ....من و ک زود شوهر دادن به اونجا نرسید ولی خب دختر دایی هام و میبینم ک دایی هام همین حرف و می‌زنند و نمیزارن برن سرکار فک کن دختراش ۳۰ ساله شدن و همش تو خونه کسی هم نیست حتی بیاد خواستگاریشون