من پارسال نزدیک 400 گرم طلا فروختم یه مسکن مهر خریدم اون موقع قیمت خونه از طلا بالاتر بود اما تو این یه سال چون طلا دو برابر شده و خونه بخاطر رکود قیمتش ثابت بود خیلی تو ضرر افتادم حالا نمیدونم برای اینکه ضررم بیشتر نشه فروش خونه و خرید دوباره طلا اشتباهه؟ میترسم امسالم خونه تو رکود بمونه و طلا بازم رشد زیادتری داشته باشه و باز کلی غصه بخورم باید بگم همین خونرو به نام خودم دارم اما توش ساکن نیستم و دادم اجاره اجارشم کمه و اصلا نمیارزه به استهلاک خونه حالا موندم چی کنم یه اشتباه کردم تو بدترین تابم تبدیل طلارو به خونه انجام دادم دیگه افتادم تو تله و گیر کردم مستاجر بهمن میره موندم چی کار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همیشه رشد طلا از سایر دارایی ها بیشتر بوده و طلا یک سرمایه گذاری بلند مدته ولی رشد پارسال طلا بیشتر ناشی از رشد جهانی قیمت طلا بود که به نظر نمیاد امسال این مدل رشد داشته باشه
ضمنا شما وقتی خونه رو بدی رهن داری روی پول رهن هم با افزایش قیمت سود میکنی ولی طلا فقط اندازه ی پول خودت سود میکنی .
والا پارسال همون مسکن مهرمدبا غفوش طلاها نمیدادن پول رهن خونرم روش گذاشتم تا تونستم بخرم امسال بخاطر جن و رشد انس جهانی طلا دو برابر شد و خونه رکود رفت کی اخه میدونست اینطوری میشه
عزیزم همیشه ملک بهتره ولی نه هر ملکی نباید توی مسکن مهر سرمایه گذاری باید یه جای خوب زمین تجاری میخریدی یا یه زمین مسکونی با موقعیت خوب یا خونه میخریدی جای خوب