موقع تمدید بیمه ماشینمه اسنپ بهم کد تخفیف داده همیهش میرفتم دفتر بیمه خودش انجام میداد بنظرتون معتبره با گوشی از طریق اسنپ بیمه تمدید کنم؟ پولمو وخورن یوقت بیمه هم. نکنن؟
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ازکی هم تبلیغش تو تلویزیون هست،اسنپ که من نگرفتم ولی اگه ازکی نبود از اسنپ استفاده میکردم به هرحال ش ...
ینی میگی معتبره؟ اسنپ با همه شرکتای بیمه کار میکنه همشو داره الان کد دخفیف داده برای بیمه رفتم همه بیمه ها عضوش بودن زنگ هم زدم به پشتیبانی گفت معتبره اما میترسم واریز کنم پولمو بخورن بیمه هم. نکنن بنظرت همچین چیزی ممکنه؟
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
منم نقد میخوام پس معتیره ازکیبنظرت اسنپ بیمه معتبره؟ اسنپ معروفه همه میشناسنش بنظر خودم. معتبره اما ...
من اولش میخواستم از اسنپ بگیرم ولی از محیط سایتش خوشم نیومد به نظرم یه جوری بود ولی ازکی روان تر بود واسه همین از اونجا گرفتم اصلا نگران نباش فرق ندارن