2777
2789

موقع تمدید بیمه ماشینمه اسنپ بهم کد تخفیف داده همیهش میرفتم دفتر بیمه خودش انجام میداد بنظرتون معتبره با گوشی از طریق اسنپ بیمه تمدید کنم؟ پولمو وخورن یوقت بیمه هم. نکنن؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من با ازکی قسطی بیمه شخص ثالث گرفتم

معتبره بنظرت؟ 

ازکی نشنیدم اما اسنپو همو میشناسن بنظرت معتبره؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر من با ازکی بیمه میکنه

کد تخفیف میده؟ 

بنظرت اسنپ معتبره؟ من راننده اسنپم بهم کد تخفیف داده 

معتبره بنظرت؟ ازکی نشنیدم اما اسنپو همو میشناسن بنظرت معتبره؟

ازکی هم تبلیغش تو تلویزیون هست،اسنپ که من نگرفتم ولی اگه ازکی نبود از اسنپ استفاده میکردم به هرحال شرکتای بیمش همونه

ازکی هم تبلیغش تو تلویزیون هست،اسنپ که من نگرفتم ولی اگه ازکی نبود از اسنپ استفاده میکردم به هرحال ش ...

ینی میگی معتبره؟ اسنپ با همه شرکتای بیمه کار میکنه همشو داره الان کد دخفیف داده برای بیمه رفتم همه بیمه ها عضوش بودن زنگ هم زدم به پشتیبانی گفت معتبره اما میترسم واریز کنم پولمو بخورن بیمه هم. نکنن بنظرت همچین چیزی ممکنه؟ 

ازکی هم برای خرید اول500 تومن کد تخفیف میده ولی به شرطی که نقد بخری قسطی شامل کد تخفیف نمیشه

منم نقد میخوام 

پس معتیره ازکی

بنظرت اسنپ بیمه معتبره؟ 

اسنپ معروفه همه میشناسنش بنظر خودم. معتبره اما گفتم نظر شمارو هم بپرسم جون همیشه استرس دارم بذای چیزای جدید

ینی میگی معتبره؟ اسنپ با همه شرکتای بیمه کار میکنه همشو داره الان کد دخفیف داده برای بیمه رفتم همه ب ...

امکانش خیلی کمه مگه اینکه از یک لینک هک ساختگی بری و کارای واریزو انجام بدی وقتی از اپلیکیشن و سایت رسمی استفاده میکنی امکانش صفره

منم نقد میخوام پس معتیره ازکیبنظرت اسنپ بیمه معتبره؟ اسنپ معروفه همه میشناسنش بنظر خودم. معتبره اما ...

من اولش میخواستم از اسنپ بگیرم ولی از محیط سایتش خوشم نیومد به نظرم یه جوری بود ولی ازکی روان تر بود واسه همین از اونجا گرفتم اصلا نگران نباش فرق ندارن

من اولش میخواستم از اسنپ بگیرم ولی از محیط سایتش خوشم نیومد به نظرم یه جوری بود ولی ازکی روان تر بود ...

ازکی هم رفتم حالا برای من اسنپ بیمه سایتش روان تر بود 

ابجی برام پیامک اومده چون عضو اسنپم زده ویژه راننده های اسنپ لینک داره معتبره دیگه؟ 

ازکی هم رفتم حالا برای من اسنپ بیمه سایتش روان تر بود ابجی برام پیامک اومده چون عضو اسنپم زده ویژه ر ...

آره احتمال زیاد،آخرای صفحه سایت رو چک کنید که نماد های اعتماد الکترونیک و کسب و کار های دیجیتال رو داشته باشه

آره احتمال زیاد،آخرای صفحه سایت رو چک کنید که نماد های اعتماد الکترونیک و کسب و کار های دیجیتال رو د ...

من اولش میخواستم از اسنپ بگیرم ولی از محیط سایتش خوشم نیومد به نظرم یه جوری بود ولی ازکی روان تر بود ...