2777
2789

بینید خدایی بیایید چیزای که استفاده کردیم اثر داشته

بهم معرفی کنیم

من محلول ضد جوش سبوما اردن

برای جوش استفاده کردم راضی بودم

بیایید شما هم برای قرمزی جاش جوش بگید

چی تاثیر داره

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️

من تجربمو بکم

از وقتی همه محصولات پوستی رو گذاشتم کنار پوستم به ارامش رسید

البته الان ابرسان و گاهی نیاسینامید میزنم اینا واقعا موثرن توی جوش نزدن.

اما من با تمام ضد افتابها جوش زدم. از مجبوری ماسک میزنم صورتم افتاب نخوره

تغذیه هم خیلی مهمه

هورمونا هم خیلی مهمن

الهی به امید خودت...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تجربمو بکماز وقتی همه محصولات پوستی رو گذاشتم کنار پوستم به ارامش رسیدالبته الان ابرسان و گاهی نی ...

نیاسینامید برای جوش و جاش بهتره

یا هیالورنیک

تو سکوت مرا بشنو  که صدای غمم نرسد به کسی... ❤️

با اینکه منافذ دارم چند تا جای جوش دارم. دوتا جای ابله دارم. رگ عنکبوتی روی لپم دارم. چند تا دونه کک مک دارم اما دیگه چند ماهه با پوست خودم میرم بیرون. اولش خیییییلی سختم بود بعد به این فکر کردم که اخرش این پوست خوراک مور و ملخه چرا باید بخاطرش انقد خودمو اذیت کنم . پس اعتماد به نفسمو بردم بالا. خیلی حس خوبی دارم بدون میکاپ و ضد افتاب رنگی و کرمپودر. انگار داره نفس میکشه منافذشم داره جمع میشه

الهی به امید خودت...  
نیاسینامید برای جوش و جاش بهترهیا هیالورنیک

نیاسینامید.

اما هیالورونیک ابرسانی میکنه وقتی اب پوستت اوکی باشه کمتر چربی تولید میکنه . در نتیجخ کمتر جوش میزنی و سلولهای پوستت پف میکنن.

من خیلی پوستم حساس شده با همه چی جوش میزنم ولب دنبال یه سرم هیالورونیک هم هستم جای کرم ابرسان بزنم

الهی به امید خودت...