2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 32024 بازدید | 900 پست
ممنونم عزیزم واقعا لطف دارید از مهربونی شماهاست. من نمیدونم اگر نبودین جطور میگذروندم. در اولین فرصت ...

حالا اونشب اون مار آمد، مرتب و قشنگ بودی؟  من که میگم حساابی از دیدنت اینکه مثل یک عروسک زیبای فرفری میپرخی تو خونه و زندگی خووب بهت میاد فوران کرده. گفته کاش دختر منو میگرفت این پسرخواهرم😅

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من مطمئن نیستم یعنی حتی به خودم اجازه ندادم بپرسم ولی فکر میکنم این خونه که توشیم به اسم شوهر ...

اونبار که گفتین عروس خاله ش مهریه اش بالاست و همسرتون گفتن بیا من هم خونه رو به نام تو بزنم کااش میپذرفتی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها من تصمیمم رو گرفتم فردا میرم هتل و به شوهرم خبر میدم و التیماتوم میدم.

اره فکر خوبیه با این کار ب خودش میاد 

میدونم سخته ترک کردن. خونه و زندگیت ولی گاهی نیازه بترسونیش ب خودش میاد و مطمئن باش دوباره کنترل همه چیو دست خودت میگیری 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
عزیزم الان باهاش صحبت میکنی؟ توی اولتیماتوم چی بهش میگی؟

با شوهرم نه 

امروز اصلادپیام نداد تا الانم انلاین نبوده.

میخوام فعلا بگم من رفتم.

بعد اگر کاری کرد بگم که یک خونه دیگه میخوام

دو نمیخوام با خاله‌ت در ارتباط باشیم

در مورد دخالت و نظر بیجای متدرش

در مورد ستاره

و

...

با شوهرم نه امروز اصلادپیام نداد تا الانم انلاین نبوده.میخوام فعلا بگم من رفتم.بعد اگر کاری کرد بگم ...

حرفاتو آماده کن 

می‌دونم سخته ولی سعی کن کمتر فکر کنی همین نشخوار فکری ادمو داغون می‌کنه سرت رو گرم کن 

خیر سرم پوهامو زنگ کرده بودم برای شب یلدا😭

بترکه چشم حسود و بخیل. عیبی نداره  جوش نزن شگون نداره گریه نکنی ها تنها هستی خوب نیست. اونقدر هنوز زندگی ادامه داره اونقدر مو رنگ کنی به خوشی هیچ عیب نداره