2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 31875 بازدید | 881 پست
نه ولی فکر نکنم افتاده باشه. اون یکی امتحانش رو اصلا از تعجب هممون موندیم که افتاده شوهرم از سال بال ...

چون نیومده امروز یا درسو افتاده ، یا مناسبتو یادش رفته، یا سرش شلوغ بوده

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم به خیال خودش گذاشته عصبانیت اسی فروکش کنه بعد بیاد برای صحبت

افرین اینم هست. ملاحظه  کرده. گفته باز ببینی داد میزنی نمیدونه که اونقدر دلتنگشی عزیزجان

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

شایدم بیخیال رفته باشگاه با اون دوستش

اتفاقا باشگاه هم خوبه اکسیژن بگیره بتونه تصمیم خوب بگیره

بنظرم زودتر ازون خونه برو

تا هم بفهمه خیلی ناراحت شدی و اون خونه برات پشیزی ارزش نداره

هم نگران بشه شبا و روزارو کجا سر میکنی؟شاید تلنگری شد

بنظرم سعی کن باشگاهی چیزی بری کمتر فکر و خیال کنی

قوی باش همسرت ک اگه تمایل ب جدایی داشت بعد حرفای ستاره گولشو میخورد و بشما برنمیگشت!

زندگی بچه بازی نیس تا قهر شد طلاق بشه

میدونم خ سخت اما باید تحمل کنی چون الان به استیصال بیفتی و باز کوتاه بیای معلوم نیس فردا و فرداها همسرت چه میکنه چون فهمیده که شما خ زود میبخشی

با شوهرم نه امروز اصلادپیام نداد تا الانم انلاین نبوده.میخوام فعلا بگم من رفتم.بعد اگر کاری کرد بگم ...

محتوا ی حرفات عالیه 

دقیقا حرفایی که توی دلته و چالش زندگیتونه 

ولی اگر صلاح میدونی راجع به قالب بیانشون فکر کن ببین چطوری بگی اثرش بیشتره 

شاید با آرومی و از موضع مظلومیت ( واقعا به نظرم توی این جا شما مظلومی) بگی و حمایتش رو بطلبی بیشتر جواب بده تا از موضع اقتدار و... البته شما شناختت قطعا از شوهرت بیشتره 

یه کاربری اینجا گفته بود حس عذاب وجدان شوهرت رو بیدار کن... 

بنظرم زودتر ازون خونه بروتا هم بفهمه خیلی ناراحت شدی و اون خونه برات پشیزی ارزش ندارههم نگران بشه شب ...

اره دقیقا انقدر کوتاه اومدم انگار دیگه براش جدی نیست ناراحت شدنهام

میرم فردا فعلا هتل تا تصمیم بگیرم و منتظر واکنش شوهرم بمونم

بچه ها مادرشوهرم بارها گفته الویت زندگیم فقط شادی خودم و خونوادمه. سر یه موضوعی که اصلا یادم نیست گف ...

دقیقا منم فکر میکنم اون موضوع اه که پیش اومد فکر کردن از طرف زندگی با شما تحت فشاره و خوشحال نیست ولی فکر بقیه مهم نیست مادرشوهرتون چرا توقع داره همه چیز تحت کنترل بگیره