2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 17551 بازدید | 479 پست
چرا یه بحثی سر رفتار شب قبلش داشتیم

من نمیدونم الان دقیقا چیکار کنی بهتره حتما باید با یه مشاور کاربلد مشورت کنی ولی اینو دد نظر بگیر تو هیچوقت این شک و تو دل شوهر و خانوادش ننداختی ک میری

شاید اگ این کار بشه باعث بشه یکم شوهرت به خودش بیاد قدرت و بدونه البته حتما با مشورت یه مشاور پیش برو

چرا یه بحثی سر رفتار شب قبلش داشتیم

اگه عصبی بود از بحثتون که خواهش نمیکرد بمونی شاید اونم دوست نداشته که بری با خودش گفته بره دیگه زندگیمون نمیشه درست کرد و خدایی نکرده تموم میشه 

الانم فعلا اقدامی نکن تا بیاد ببین چی میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بحث سر اینه دیگه احترامی برای من نمونده و شوهرمم تلاش نکرد برای حفظ احترامم نکرد

خاله و مامانش بی احترامی کردن بهت؟ تورو مقصر میدونن؟

کدوم دختری مثل تو میتونه صبوری کنه 

بحث سر اینه دیگه احترامی برای من نمونده و شوهرمم تلاش نکرد برای حفظ احترامم نکرد

پیش خانوادش؟مگه چی گفتن؟

شوهرت باید جلوشون ازت دفاع میکرد که نکرد؟

اون بنده خدا که متاسفانه الان وضع خودشم خوب نیست از همه لحاظ بهم خورده همه چیز براش

انتظارش رو نداشتانقدر که کوتاه اومدم

ببین رفتن گاهی خوبه و تاثیر مثبت داره گاهی تاثیر منفی جوری که حتی بخوای برگردی هم نمیشه برای همین حتما خوب فکر کن و از یه مشاور کاربلد یه مشورت بگیر و تصمیم نهایی خودت بگیر،

ما نمی‌دونم چی بهت گفتن که بخوایم دقیق چیزی بگیم 

ولی خواهش میکنم تصمیمی نگیری اوضاع بدتر بشه حیف زندگی قشنگتون

حیف🥲با تمام وجودم دعا میکنم درست بشه

خاله و مامانش بی احترامی کردن بهت؟ تورو مقصر میدونن؟کدوم دختری مثل تو میتونه صبوری کنه

خاله‌‌ش که رسما کلی تهمت بی بند و باری بهم زد. جالبه شوهرم فقط میگفت نه اینطوری نیست☺️

انتظارش رو نداشتانقدر که کوتاه اومدم

میگم ک اسی تو هیچوقت این شک و بهش ندادی ک میری

و واقعا بنظر من هیچ مشکلی این یه مدت نداشتی همه زندگیت و گذاشتی که شوهرت خوب بشه یعنی کاملا ۱۰۰ واسش بودی 

کجا میتونه تو این دوره زمونه دختری مثل تو پیدا کنه

ببین رفتن گاهی خوبه و تاثیر مثبت داره گاهی تاثیر منفی جوری که حتی بخوای برگردی هم نمیشه برای همین حت ...

اخه برگردم به چه زندگی؟ زندگی که من انقدر از همه چیم حتی خونوادم گذشتم براش ولی شوهرم جلو تهمت‌ها و حرفهایی که بهم زده شد حتی درست و حسابی دفاع نکرد

خاله‌‌ش که رسما کلی تهمت بی بند و باری بهم زد. جالبه شوهرم فقط میگفت نه اینطوری نیست☺️

بر چه اساسی؟😐

حس نمیکنی خالش بدشون نمیاد جدا بشید؟

بنظرم بخاطر حرف اونا اوضاع زندگیتون خراب‌تر نکن به درک هرچی میگن،حرف مفت زیاده

شما خودتون مشکل داشتید وای به حال اینکه بخوای به حرف چند نفر که خیرتم نمیخوان گوش بدی و بهم بریزی و دقیقا کاری که اونا میخوان انجام بدی.شما برای زندگیتون تلاش کن نزار اونی که اونا می‌خوان بشه

اصن به اون چ ربطی داره زندگیه یه زن و شوهر

خیلی زرنگه حواسش پی بچها خودش باشه 

شوهرت زیادی لوس شده

اخه برگردم به چه زندگی؟ زندگی که من انقدر از همه چیم حتی خونوادم گذشتم براش ولی شوهرم جلو تهمت‌ها و ...

عزیزم الان دیگ توپ تو زمین توهه یا یکاری کن تا اخر عمر شوهرت بشینه سرجاش سری ندوهه هرچی شد در گوش مامانش بگه  یا اگ میخواد اینطوری بمونن و انقدر عذابت بدن تموم شه

اخه برگردم به چه زندگی؟ زندگی که من انقدر از همه چیم حتی خونوادم گذشتم براش ولی شوهرم جلو تهمت‌ها و ...

نمی‌دونم چی شده ولی آخه وضعیتش که میدونی وضعیت روحی و کاریش،شوهرت حالشم با خودش خوب نیست.خالش از آب گل آلود ماهی گرفته اومده این حرفا رو زده.واااااقعا دارم حرص میخورم یعنی چی این حرفا رو زدن؟بر چه اساسی زدن؟

وقتی میدونی حرف مفته بزار اونقدر بگن تا….