2777
2789
عنوان

آقایون بیان چطور ب خواستگارم بگم قرص اعصاب میخورم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 168 پست

قرص اعصاب اسمش ترسناکه وگرنه ۹۰ درصد مردم ایران احتیاج دارن بهش!

یعنی اگه روانپزشک اجباری بشه از ۱۰ نفر ۹ نفرمون باید قرص اعصاب بخوریم ۷نفرمونم بستری بشیم

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

توروخدا مث دوست من خر نشو ب هرکی میرسه میگه همه ازش فراری ان فک میکنن مشکل داره

چطور

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرص اعصاب اسمش ترسناکه وگرنه ۹۰ درصد مردم ایران احتیاج دارن بهش!یعنی اگه روانپزشک اجباری بشه از ۱۰ ن ...

بعله بعله

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

ذصولا خانما نباید جسم سنگین بلند کننددیسک کمر موردی نداره به نظر منهرچند عشق و علاقه باشه حتی دختر خ ...

خیلی ممنون جواب دادید.

میشه دعا کنی ی ازدواج خوب داشته باشم؟🩷🥺ممنون. ی صلوات هم کافیه،عاقبت بخیر بشی

بیقرار تو هوام زود جوش فراموش کار تحمل ندارم مدام فکر مرگ و اون دنیا هستم روانم مختل شده دل ...

پس با خیال راحت خواستگارتون رو رد کنین و سعی کنین روند درمانتون رو به پایان برسونین تا به یک نقطه ثابت برسین 

تصمیم به این مهمی ، در این شرایط روحی شکننده ، خیلی سخته و ممکنه فشار رو روتون خیلی بیشتر کنه . 

خداروشکر که کیوت و قشنگ هم هستین ، خواستگار هم زیاد دارین ، چیزی رو از دست نمیدین اگه یه کم بیشتر به خودتون فرصت بدین به نظرم 

این اقا الان هم اگه بفهمه و بپذیره ، فردا که یه مشکلی پیش بیاد از همین موضوع علیه شما استفاده میکنه . 

صبر کنین که به ثبات روحی برسین 

شرایط اون اقا چطوریه ؟ اینقدری با اخلاق هستن که حتی در صورت موافقت هم بعد ازدواج از این مسئله برای خدایی نکرده سرکوفت استفاده کنن/؟

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
اگه فلوکستین مصرف میکنی ک اصلا نگو بهش چون چیز خاصی نیسو هر چی بگی بعد میکوبه تو سرت چ دارو هایی میخ ...

منم می‌خوام فلوکستین مصرف کنم چون جدیدا خیلی اضطرابم زیاد شده ، حتی این اضطراب باعث شده کیست تخمدان بگیرم

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

منم دارو میخورم ولی هنوزاجازه ندادم خداستگاربیاد خونه چون واقعاخیلی میترسم بعدم بخام ازدواج کنم حتماباید بادکترم حرف بزنه بعدم بریم اسنادرسمی امضاکنه که من مریضی این خانم میدونم باعقل سلیم انتخابش کردم که فردا دبه نکنه توچیزی به من نگفتی دیدم بعد طرف زده زیرش

خب باید علتش معلوم شه

همسر سابقم   اخلاقش خیلی بد بود و رو ذهنیت من تاثیر داشت و پدرمم فوت کرد ک دیگ بدتر

منم دارو میخورم ولی هنوزاجازه ندادم خداستگاربیاد خونه چون واقعاخیلی میترسم بعدم بخام ازدواج کنم حتما ...

آفرین

همسر سابقم اخلاقش خیلی بد بود و رو ذهنیت من تاثیر داشت و پدرمم فوت کرد ک دیگ بدتر

خب عشق هاچبک باید از همین الان کامل براشون توضیح بدید که اگه مشکلی با این موضوع داشت مشخص بشه

کاربر آقا 
همسر سابقم اخلاقش خیلی بد بود و رو ذهنیت من تاثیر داشت و پدرمم فوت کرد ک دیگ بدتر

خود مردا هم هفتاد درصد مشکل دارن ، یا دو قطبی ان یا افسرده یا سادیسم و دگرآزاری دارن ولی قرص نمیخورن بعد ادعای سالم بودن میکنن.

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy