2777
2789
عنوان

ما رسم یلدایی نداریم چرا😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 137 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هفت هشت سال پیش نامزدی کردم یادمه اون زمان هم اینجا کسی نمیگفت رسم یلدایی داریم حس میکنم جدیده

نه بابا از قدیم و ایام بوده 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اره دقیقا ترکا شب یلداشون خیلی تجملاتی و زیاده😍سنگ تموم میزارن واسه عروس

ارعهه

اکثر مراسماتمون همینجوری دهن سرویس کنه برا خانواده داماد😂😂🤣🤣

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
رسمو ک همه دارنما تورکا رسممون باحالههمیوه و اجیل تزیین شده لباس یلدایی خریده شده با طلا یا سکه

به نظرت یه ادم با فرهنگ متفاوت میتونه با مرد ترک زندگی کنه،؟

اخلاق مرداشون چطوریه؟

اینو برام معنی میکنی به ترکی 

سنه قوربان اولسون ایکی گوزوم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
رسم دیگه ای به جاش ندارین؟مثلا یه ماه دیگه برای عروس وسیله ببرن؟ما مازندران رسم یلدا رو داریم اما قب ...

نه نداریم 

البته منطقه به منطقه فرق داره 

ما کورد کلهریم 

شاید بقیه کوردا داشته باشن که من اطلاع ندارم 

نه عزیز جدید نیست من اطرافیانم که بالای چهل ساله ازدواج کردن هم رسمشو داشتن

ما هیچ وقت نداشتیم و نداریم در عوض همه عید ها دوران نامزدی عید قربان شعبان و نوروز و‌تولد و روز زن مرد باید برای زنش طلا بگیره و عیدی ببرع

به امید روزهای خوش 💝

رسمو ک همه دارنما تورکا رسممون باحالههمیوه و اجیل تزیین شده لباس یلدایی خریده شده با طلا یا سکه

خوب این برای همه است چرا فکر کردی فقط خودتون دارید🤣برای نامزد و تازه عروس میبرن دیگه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
ارعههاکثر مراسماتمون همینجوری دهن سرویس کنه برا خانواده داماد😂😂🤣🤣

به نظرت یه ادم با فرهنگ متفاوت میتونه با مرد ترک زندگی کنه،؟

اخلاق مرداشون چطوریه؟

اینو برام معنی میکنی به ترکی 

سنه قوربان اولسون ایکی گوزوم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺