2777
2789
عنوان

فک کنم دختر پسر خالم عاشقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 84 پست
اعتماد به نفس داشتن بچه‌ها چیز خوبیه لازم نیست استارتر رو بکوبید اعتماد به نفس داشتن خیلی خوبه

حساب کاربری دوم استارتره؟یا فامیل شید؟😂😂

اعتماد بنفس خوبه ولی نه تا این حد

ایشون کم مونده ما رو هم متهم کنه که عاشق چش و ابروشیم🤣

چون تو تاپیکش پست گذاشتیم ینی کراشیم روش🤣

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

حالا اینا از کجا می‌دونن کاذبه واسه استارتر؟ همش نگاه منفی دارن این خیلی بده.

اینکه صرفا با ی پیام که معلوم نیست اون دختر بوده یا نه یا با سالی یک‌بار پیام دادن ایشون میگه عاشقمه کاذبه دیگه 

بعضیا کلا ذاتا اینجورین دیدم چند نفرو اطرافم 

که اینجوری هستن ولی بی منظور و با همه همینطورن

جهت اطلاعتون بگم بعضی وقتا خواهرم از کاربری من استفاده میکنه👭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه صرفا با ی پیام که معلوم نیست اون دختر بوده یا نه یا با سالی یک‌بار پیام دادن ایشون میگه عاشقمه ...

شاید چیزای دیگه‌ای هم بوده که اسی از قلم انداخته مجازی هیچیش معلوم نیست نباید قضاوت کرد.

حساب کاربری دوم استارتره؟یا فامیل شید؟😂😂اعتماد بنفس خوبه ولی نه تا این حدایشون کم مونده ما رو هم م ...

به مسخره نگیرید لطفا.

اعتماد به نفس هرچی بیشتر بهتر ما چیز خاصی به جز همین چند جمله‌ای نه خود اسی گفت از زندگیش نمی‌دونیم قضاوت نکنیم بهتره.

حساب کاربری دوم استارتره؟یا فامیل شید؟😂😂اعتماد بنفس خوبه ولی نه تا این حدایشون کم مونده ما رو هم م ...

😂👌🏻

عزیزم دستتو بده بریم از تاپیک👭🏻😂

جهت اطلاعتون بگم بعضی وقتا خواهرم از کاربری من استفاده میکنه👭
عشق های تینیجری بعد تا سر خودت میزنه من چرا عاشق این شدم ۱۵ سالشه !ول کن عامو

والا الان ۲۴ سالشه

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

حالا چ نازم میکنی. هیچ وقت نفهمیدم این پسرا ک میگن حسی ب فلانی ک دوسم داره ندارم ینی چی. یکی ب ادم م ...

والا مردام تو ذهنمون یه کسی رو میسازیم و دنبالشیم

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

به مسخره نگیرید لطفا.اعتماد به نفس هرچی بیشتر بهتر ما چیز خاصی به جز همین چند جمله‌ای نه خود اسی گفت ...

آفرین شما قضاوت نکن

ما ام قضاوت نمی‌کنیم قضاوت کار خداست 

ما فقط مسخره میکنیم😂

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

چه رفتارهایی داره ؟شاید تو حس می‌کنی شاید هم واقعا همینطوری باشه

سنش که پایین تر بود همیشه مقومد میشست پیش من.بزرگتر شد فقط بهم توجه میکرد و مخاطبش کلا من بودم.رفتیم جلو تر دید به نمیتونه بیشتر از این توجه کنه چون واقعا تو فامیل زشت میشد رفت سراغ مادرم.یعنی همیشه دور و وره مادرم.بهش توجه میکنه ،از این کارایی که دخترا میکنن توجه مادر پسر رو جلب کنن

خب عزیزم پسرا هم دل دارنچرا جبهه میگیرینشاید از یه نفر که قیافه متوسطی هم داشته باشه از نظر بقیه خوش ...

دقیقا همینه

عزیزم چه ربطی دارهطرف مقابل باید به دلت بشینه و دوسش داشته باشی اینجوری که نمیشه مثل اینه بگی خواستگ ...

👏

وای الان نباید تاپیکتو‌ میدیدم ینی منم‌بعضی وقتا با ی خانمی‌ شوخی‌میکنم و اونم‌چن بار ب شوخی‌گفت عرو ...

اره احتمالش هست

کاش جلوش واضح به یکی زنگ‌بزنی بگی عشقم اینا تا بفهمه تو دوسش نداری

نمیکنم این کارا.چون میدونم دلش بدجوری میشکنه.و اینکه برام تو فامیل بد میشه