2777
2789
عنوان

خانوما زیر میزی چند باید بدم به دکترم که منو‌سزارین بنویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 169 پست

[قQUOTE=364677004]دکترخوبیه؟؟سخت نوبت میده برا عفونت میخاستم برم پیشش [/QUOTE]

اینترنتی هم‌میتونی وقت بگیزی تقریبا دو سه هفته طول میکشه من تاحالا پیشش نرفته بودم چند نفی پیشش سزارین کردن تعرفشو شنیدم فتم پیشش

شکرت خدا❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایندفعه برم اصرار کنم شاید بده میشم هفته۳۴

اره ایندفعه بگو . بهش بگو من از طبیعی میترسم و تحمل درد ندارم و نمیتونم و یکم پیاز داغشو زیاد کن شاید قبول کرد 

من سر زایمان دومم دکتر گفت بی حسی کمری باید بشی چون تو اولی دیر بهوش اومدم یکم . منم گفتم نه اصلا من تحمل ندارم و میترسم و اگه بیهوشم نکنین خودم از ترس بی هوش میشم موقعی که رفتم اتاق عمل هم همش می‌پرسیدم بی هوشم میکنین دکتر گفت آره بگیر بخواب کشتیمون 😂😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اره ایندفعه بگو . بهش بگو من از طبیعی میترسم و تحمل درد ندارم و نمیتونم و یکم پیاز داغشو زیاد کن شای ...

من اما بی حسی میخوام انتخاب کنم منم سخت بهوش میام افتادگی دریچه میترال هم‌داذم

شکرت خدا❤
من اما بی حسی میخوام انتخاب کنم منم سخت بهوش میام افتادگی دریچه میترال هم‌داذم

من از بی حسی میترسم. 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏