2777
2789
عنوان

خانوما زیر میزی چند باید بدم به دکترم که منو‌سزارین بنویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 171 پست
وااای نگو مادر من به بیمارستان کوثر میگه کشتارگاه زنان با اینکه چهارتا بچه طبیعی اونم تو خونه به دنی ...

ولی مهرزاد رو میگن خوبه نمی‌دونم دیگه چجوری شده .ولی درکل ی قرون ارزش نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی دکار بنویسه لطفا خانم .. در تاریخ.. جهت سزارین بستری شوددکتر من توش نوشت تنگیه لگن که اصلا نداش ...

اخه من اچ پی وی داشتم قبااز بازداذی دکتز خودم گفت اون نمیشه توجیه برا سزارین منم رفتم پیش دکتر دیگه

شکرت خدا❤
خانوما خصوصی هم حتما باید نامه دکتر داشته باشی وگرنه الکی نیست بری بگی میخوام سزارین بشم اونا هم بگن ...

الا دکترت بیمارستان خصوصی هم میره؟؟بهش گفتی میخای اونجا زایمان کنی اونم بدون زیرمیزی بهت نامه داد  

الا دکترت بیمارستان خصوصی هم میره؟؟بهش گفتی میخای اونجا زایمان کنی اونم بدون زیرمیزی بهت نامه داد

من1400 زایمان کردم دکترم کلا بیمارستان خصوصی بود و منم همونجا زایمان کردم البته من زایمان دومم بود و اولی و سز بودم تو همون بیمارستان اختیاری هم سز شدم سر اولی . ولی دختر عمو هام پیش همین دکتر خودم بچه اولشونا زایمان کردن سزارین اختیاری و دکتر هم بجز پول بیمارستان هزینه اضافه تری نگرفت ازشون

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ولی مهرزاد رو میگن خوبه نمی‌دونم دیگه چجوری شده .ولی درکل ی قرون ارزش نداره

نمی‌دونم مهرداد نشنیدم 

به خدا شاید باور نکنی خواهرم رو یه جوری بخیه کرده بودن یه بلایی سرش آورده بودن در به در دکتر  میرفت آزمایش میداد پارگی رحم شدید بعدا از زایمان داره 

چند ماه پیش هم همراه جاریم واسه زایمانش رفتیم کوثر جاریم از ترس تا لحظه نود خونه موند که تا برسیم بیمارستان دیگه بچه به دنیا بیاد که خدا رو شکر همین طوری شد 

ولی رفتارشون خیلی بد بود 

من میخواستم زودتزنامه بده استس زایمان زود ذس دارم میخواستم نامه دستم باشه که نداد هنوز ۳۲ هفتم، خدای ...

نامه رو نهایت تا 36هفته باید بدن که دیگه آماده باشی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏