2777
2789
عنوان

مدل ماشین تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم کی ام سی j7خودم کوئیک

گفت خودتون فقط؛)

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
اخ حرف دلمو زدی من میگم موتور نداشته باشه کنسله😂(موتور منظورم هوندا نیست😑😂 )

من دلم یه دیویدسون خفن میخواد 

حالا نشد به یه پاکشتی هم راضی ام😂

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من خودم ک هیچ خانوادمم ماشین نداشتن تو عمرشون ی تسنپ میگیرم ارزومه جلو بشینم ولی نمیشه در این حد بدبختو ندید بدیدم😂

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

خودم هیچی ندارم

چند سال پیش یه پی کی داشتم دادم برام بازسازیش کردن شده بود عروسک اینقده خوشگل شده بود عین کفشدوزک 😅

هرجا میرفتم همه نگاش میکردن 

داداشم زد ترکوندش از وسط نصف شد

اولین و آخرین ماشینم همون بود😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
آرزوهای منو زندگی میکنی

🥺🥺 ایشالا امسال ی خوبشو بخری.نمیدونم ربط داره یا نه ولی من 13صفر به نیت ماشین ی دسته کلید خریدم یکسال نشده شوهرم راضی شد ماشینشو به من بده.خیلی مخالف بود و می‌گفت بچه هامو می‌کشی.چون توی کوچمون ی خانم زد به بچه خودش با ماشین مرد.ولی شوهرم راضی شد پراید رو داد به من خودش ساینا رو برد.تو هم امسال 13صفر به نیت ماشین ی چیزی بهر

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
برای تولدم یه لندکروز هدیه گرفتم راننده شخصی دارم به عنوان مردم یه کشور قحطی زده خیلی به این چیزا اه ...

هرچی اینستا یاد میگیری اینجا تکرار نکن اول و دوم

قحطی به خانواده تو زده؟ 

اطرافیانت؟

احترام برا کشورت قائل باش

دیدم همه هر دو رو گفتن تازه یکی مامانشو گفته بود😂

اخه خوبه ماشین چینی هم هست و این همه کلاس میذارن🤭😂

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

🥺🥺 ایشالا امسال ی خوبشو بخری.نمیدونم ربط داره یا نه ولی من 13صفر به نیت ماشین ی دسته کلید خریدم یک ...

منم سیزده صفر ی جا کلیدی خریدم 

ولی امتحان شهری قبول نشدم که ماشین برونم ارزومه قبول بشم و رانندگی‌ کنم

اخه خوبه ماشین چینی هم هست و این همه کلاس میذارن🤭😂

ماشین چینی رو خوب گفتی😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘