2777
2789
عنوان

مدل ماشین تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 101 پست

برای تولدم یه لندکروز هدیه گرفتم 

راننده شخصی دارم 

به عنوان مردم یه کشور قحطی زده خیلی به این چیزا اهمیت میدین بی برقا

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پراید 85 جوووووووون 🤣33سالمه.باهاش خرید میکنم بچه ها رو مدرسه میبرم شوهرم نصف ماه خونه نیست دور دور ...

به خدا ماشین همین که کارتو راه بندازه کافیه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
خط یازده اسمشماشین کاربردیه خوبیه منتهی زود بنزینش تموم میشه واسه همین کار نمیکشم زیاد ازشاز وقتی یا ...

اتفاقا ماشین منم همینه به به😂

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

برای تولدم یه لندکروز هدیه گرفتم راننده شخصی دارم به عنوان مردم یه کشور قحطی زده خیلی به این چیزا اه ...

من خودم ماشین ندارم همینجوری تاپیک زدم ببینم اونایی که داره چطورین

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

من دلم موتور مینواد تهشم میخرم خلاصه

اخ حرف دلمو زدی 

من میگم موتور نداشته باشه کنسله😂

(موتور منظورم هوندا نیست😑😂 )

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

برای تولدم یه لندکروز هدیه گرفتم راننده شخصی دارم به عنوان مردم یه کشور قحطی زده خیلی به این چیزا اه ...

بی برقا🤣🤣🤣ناسزای خوبی بود

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

خوشم میاد اسی نوشته ماشین خودتون چیه چند سالتونه چند وقته دارین

میخواد بدونه اگه کسی تلاش کنه تو چند سالگی چی گیرش میاد

یارو اسم ماشین خودش که سایپاس رو نوشته و نگفته چند سالشه و چجوریاس

قبل ماشین خودش ماشین های کلاس شوهرشو نوشته

کی میخواین دست از تو چشم کردن دیگران بردارین؟ مدال افتخار میدن که منم دست از شوخی بردارم مال و اموالمونو بکنم تو جشمتون

من خودم ماشین ندارم همینجوری تاپیک زدم ببینم اونایی که داره چطورین

عزیزم منم ماشین ندارم 😢✋

بی برقا🤣🤣🤣ناسزای خوبی بود

چاکریم 😂