2777
2789
عنوان

مامانم نهار اسفنجاح میذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین با ماستاخه روز تعطیل و روزی که بابام خونست بابای من کلا ۲-۳ روز برای نهار هست😐😶

آخه سیر نمیشه آدم من بورانی اسفناج رو برای کنار غذا میذارم ،حداقل نیمرو درست کن گشنه نمونین یا سیب زمینی سرخ کن هرچند باباها بدشون میاد از این‌چیزها برا ناهار

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
میگه اهن دارهمن هرشب قرص اهن میخورم اسفناج نمیخواممم

لااقل کوکو درست کنه باهاش.

من کوکوی اسفناج خوردم باز قابل تحمل تره.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

اخیخب کنارش حداقل حداقل کوکو

نمیخوام من نمیخورم قهر میکنم🙂😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

آخه سیر نمیشه آدم من بورانی اسفناج رو برای کنار غذا میذارم ،حداقل نیمرو درست کن گشنه نمونین یا سیب ز ...

نمیخورم قهر میکنم😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

من تو کنکورم همه کار کردم جز درس خوندن 😂😂 آفرین خیلی عالیه که درست و‌حسابی وقت میزاری برا درست، کا ...

دوستی ندارم باهاش حرف بزنم اینجا باز اد مدلش باز میشه

نمیخورم قهر میکنم😂

من گشنه بمونم عصبی میشم همون نیمرو بخور

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من گشنه بمونم عصبی میشم همون نیمرو بخور

نذاشته فعلا فککنم میخواست فقد حرص بده ولی اگ بذاره یه چیز دیگ میخورم شیر کیکی چیزی