باوان84 مدیر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1719 عنوان مامانم نهار اسفنجاح میذاره | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست میخواد جلبک بذاره نهار روز تعطیلی همه حونه ایم اسفناج اخه🙂فقیر نیستیم چیزی نداشته باشیم نمیدونم هدفش چیه لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚 امروز | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداااااا۷۸۷۸۷۸ عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 3279 همین با ماستاخه روز تعطیل و روزی که بابام خونست بابای من کلا ۲-۳ روز برای نهار هست😐😶 اخیخب کنارش حداقل حداقل کوکو کاربری سال ۹۷ کاربری دست دونفر هس🌺
آذرایزد عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 973 من کنکوریم از صبح تا شب درس میخونم من تو کنکورم همه کار کردم جز درس خوندن 😂😂 آفرین خیلی عالیه که درست وحسابی وقت میزاری برا درست، کاش نی نی سایت هم حذف کنی بره
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 17191 همین با ماستاخه روز تعطیل و روزی که بابام خونست بابای من کلا ۲-۳ روز برای نهار هست😐😶 آخه سیر نمیشه آدم من بورانی اسفناج رو برای کنار غذا میذارم ،حداقل نیمرو درست کن گشنه نمونین یا سیب زمینی سرخ کن هرچند باباها بدشون میاد از اینچیزها برا ناهار جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 10782 میگه اهن دارهمن هرشب قرص اهن میخورم اسفناج نمیخواممم لااقل کوکو درست کنه باهاش.من کوکوی اسفناج خوردم باز قابل تحمل تره. بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1719 اخیخب کنارش حداقل حداقل کوکو نمیخوام من نمیخورم قهر میکنم🙂😂 لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1719 آخه سیر نمیشه آدم من بورانی اسفناج رو برای کنار غذا میذارم ،حداقل نیمرو درست کن گشنه نمونین یا سیب ز ... نمیخورم قهر میکنم😂 لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1719 من تو کنکورم همه کار کردم جز درس خوندن 😂😂 آفرین خیلی عالیه که درست وحسابی وقت میزاری برا درست، کا ... دوستی ندارم باهاش حرف بزنم اینجا باز اد مدلش باز میشه لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 17191 نمیخورم قهر میکنم😂 من گشنه بمونم عصبی میشم همون نیمرو بخور جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
باوان84 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1719 من گشنه بمونم عصبی میشم همون نیمرو بخور نذاشته فعلا فککنم میخواست فقد حرص بده ولی اگ بذاره یه چیز دیگ میخورم شیر کیکی چیزی لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚