2777
2789
عنوان

مامانم نهار اسفنجاح میذاره

103 بازدید | 23 پست

میخواد جلبک بذاره نهار روز تعطیلی همه حونه ایم اسفناج اخه🙂فقیر نیستیم چیزی نداشته باشیم نمیدونم هدفش چیه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

وایییی متنفرم از این غذا

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسفناج خالی با چی بخورید ؟

اسفناج ماست میخواد عذاب بده فککنم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

خو خودت پامیشدی غذا درست میکردی که خودتم دوست داشته باشی

من کنکوریم از صبح تا شب درس میخونم

تو ماست واقعا خوشمزه هساما بعضیا خورشتش میکنن😑

همین با ماست

اخه روز تعطیل 

و روزی که بابام خونست 

بابای من کلا ۲-۳ روز برای نهار هست😐😶

تو ماست واقعا خوشمزه هساما بعضیا خورشتش میکنن😑

اگه آلو اسفناج باشه باز بد نیس ولی خالی دگه قابل تحمل نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مادر منم علاقه ی خاصی به اسفناج داره.🤢🤢شاید چون راحته.

میگه اهن داره

من هرشب قرص اهن میخورم اسفناج نمیخواممم