جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من یه مدت خیلی گریه میکردم خیلی افسرده بودم ادبته پنهانیبه خواب عمم و یک نفر دیگهرفته بود فقط اسم من ...
دقیقا .با شادی و موفقیت ما آروم و خوشحالن خودم دیر فهمیدم چقدر با گریه هام اذیتش میکردم هم مامانمو هم خانوادمو .میخواستم بستری کنن شوک بهم بدن چه داروهایی میخوردم روزی ۱۵تا قرص.ولی یهو به خودم اومدم سر خاکش اینقدر گریه کردم گفتم مامان کمکم کن برگردم به زندگی مامان دیگه دست خودم نیست حالم .بعد یه دعوا بین خودمو شوهرم وقتی بهم گفت روانی و قرصی تازه فهمیدم چیکار دارم میکنم همرو خسته کرده بودم .البته فقط بخاطر فوتش کنارم اینطوری بودم دست خودم نبود ولی خواست خدا و دعای مامانم برگشتم به زندگی ولی هنوز آثارش تو روانم هست
روحش شاد،زن داداش منم حتی یلحظه نتونست خونش وارد بشه،رفت خونه مدرومادرش،امسالم ازدواج کرد،سنی نداشت، ...
خیلی ممنونم آره خانم برادر منم چند بار رفت خونش هر هفته با ما میومد سر خاک و بعد میرفت خونه پدر و مادرش نه هنوز ازدواج نکرده سنش الان نزدیک چهل هست دقیقا همینه ما هم فعلا ماهی یک بار میریم ببینیم بچه رو ولی خب....خیلی سخته دقیقا حق با شماست
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌