2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونی چه حالی داد اون بوس هنوز بعد چند سال اینقدر دوست دارم بیاد و بغلم کنه همون بوس رو دوباره بکن ...

واقعا من سه ماه شب و روز به معنی واقعی کلمه شب روزگریه میکردم اما بعد اون بوسه انگار جون گرفتم احساس میکنم هست مامانم هست و فقط این منم که نمیتونم ببینمش.

درباره سنگ مزار هم حق داری میفهممت دید اسم مادر یا عکسش روی یه سنگ سیاه آتیش به قلب آدم میزنه خوب میفهمم چی میگی عزیزم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

قوی باش عزیزدلم درکت میکنم منم ظرف یکسال۲داداش از دس دادم یکیش کرونا دیگری سرطان

ماهایی ک ب این سرطان لعنتی آشنایی داریم خیلی قبل ترا واس رفتنشون باید آماده بوده باشیم،،الان حال روحیت داغونه فعلا تصمیمی نگیر باخودکشی هم خودت عذاب میکشی هم اون

جایگاهش بهشت باشه،

الان کی پیشته؟خاله ای عمویی چیزی دوربرت نیست ؟

من یکچیزی‌بگم؟باورت‌میشه من به خاکش حسی‌ندارماحساس میکنم اصلا اونجا نیست اصلا حسی ندارم‌ اونجا‌برام‌ ...

من اوایل وقتی اولین بارون اومد خودمو رسوندم به قبرستان بچهامم برده بودم میگفتم اگه مادرم قراره خیس بشه باید ماهم خیس بشیم وای چه روزایی گذروندم و عجب که هنوز زنده ام😭😭😭😭

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
راستی یکچیزیمادر من تو سفر بوده هر جا میخوان تو راه وایسن حتی برن چیزی بخرن مادرم نمیزاره تو راهم‌می ...

خدا بیامرزه خدا بهت آرامش بده با پستت اشک ریختم😭