2777
2789
بعدازمادر زندگی هرگز زیبانمیشه23ساله از اعماق وجودم حسش کردم تنهایی رو

و ما محکومیم به زندگی باورم نمیشه یکروز کسی بود ک نگران کوچیکترین چیز راجع به من میشد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امان از این مناسبت ها امشب کلی گریه کردم اولین شب یلدا اولین برف اولین روز مادر هست که ندارمش🖤😔

متنفرم از خاطرات

کاش از اول مادر نداشتم😭😭

کاش هیچوقت نمیدونستم مادر داشتن چه حسی داره که بخوام دلتنگش شم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من یه مدت خیلی گریه میکردم خیلی افسرده بودم ادبته پنهانیبه خواب عمم و یک نفر دیگهرفته بود فقط اسم من ...

دقیقا .با شادی و موفقیت ما آروم و خوشحالن خودم دیر فهمیدم چقدر با گریه هام اذیتش میکردم هم مامانمو هم خانوادمو .میخواستم بستری کنن شوک بهم بدن چه داروهایی می‌خوردم روزی ۱۵تا قرص.ولی یهو به خودم اومدم سر خاکش اینقدر گریه کردم گفتم مامان کمکم کن برگردم به زندگی مامان دیگه دست خودم نیست حالم .بعد یه دعوا بین خودمو شوهرم وقتی بهم گفت روانی و قرصی تازه فهمیدم چیکار دارم میکنم همرو خسته کرده بودم .البته فقط بخاطر فوتش کنارم اینطوری بودم دست خودم نبود ولی خواست خدا و دعای مامانم برگشتم به زندگی ولی هنوز آثارش تو روانم هست 

روحش شاد،زن داداش منم حتی یلحظه نتونست خونش وارد بشه،رفت خونه مدرومادرش،امسالم ازدواج کرد،سنی نداشت، ...

خیلی ممنونم آره خانم برادر منم چند بار رفت خونش هر هفته با ما میومد سر خاک و بعد میرفت خونه پدر و مادرش نه هنوز ازدواج نکرده سنش الان نزدیک چهل هست دقیقا همینه ما هم فعلا ماهی یک بار میریم ببینیم بچه رو ولی خب....خیلی سخته دقیقا حق با شماست

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
فقط با همین فکر الان ارومم که فردا نباشم ببینم دیگه نیس

تورو خدا آروم باش منم گاهی به مرگ فکر میکنم 💔به خدا قسم زندگی برام معنا نداره 

ولی بعد به خودم میگم مرگ و زندگی ما بنده ها دست خداست 

تو میتونی قوی باش بجنگ ....

از خدا میخوام بهت صبر بده 

عزیز دلم ازت خواهش میکنم صبور باش بالاخره همه ی ما میمیریم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

خودکشی کنی ؛دیگه مادرتو نمیبینی عزیزم..

تو میری یه جا ک خدا ببخششی براش نذاشته....

مادرت قطعا تو بهشت...

پس پیش مادرت نمیری...

صبرکن. تحمل کن.

برای مادرت دعا و قران بخون خدا به خودت صبر بده هم روح مادرت شاد باشه. افتخارکنه به فرزندش....

خدا رحمتش کنه 

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔

انقد خوووندمممم که خدای من من همین مادرو دارم گفتم خدا جون منو اول ببر نزار تنها شم چرا خدا با من ب ...

منم ازین چرا ها زیاد گفتم منم فقط مادرمو داشتم اما بعد رفتنش نمردم یه دوستی بهم گفت داغ تورو نمی‌کشه ولی حسابی قوی میشی راست گفت نمردم ولی قوی شدم 

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
متنفرم از خاطراتکاش از اول مادر نداشتم😭😭کاش هیچوقت نمیدونستم مادر داشتن چه حسی داره که بخوام دلتنگ ...

خیلی درکت میکنم وای از بی مادری...😔😔😔😔

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
دقیقا .با شادی و موفقیت ما آروم و خوشحالن خودم دیر فهمیدم چقدر با گریه هام اذیتش میکردم هم مامانمو ه ...

اشکم دراوردی برای زجه هایی که زدی .عزیزدلم خدا مادرعزیزت رحمت کنه منم بابام رحمت خدارفته

خودکشی کنی ؛دیگه مادرتو نمیبینی عزیزم..تو میری یه جا ک خدا ببخششی براش نذاشته....مادرت قطعا تو بهشت. ...

شاید بخشید خدا خودش دید چقد از بچگی اذیت شدم 

دیگه انقدم نامرد نیس 

خدا رحمتشون کنه

سرطان چی داشتن مادرتون؟

عموی منم سرطان پیشرفته داره

قلبشم مریضه

دکترم جوابش کرده

خودشم هر وقت به هوش میاد میگه برام قبر بخرید

هی....دنیا

چی بگم که خدا خودش بهتر خبر داره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

دعام کن

چشم خواهر گلم❤ 

صلوات بفرست به نیت مامانت آروم میشی

منم با صلوات ارومم .... 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚