2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه داغ برادر برای خواهر خیلی سخته برادر من دو هفته قبل از تولد سه سالگی دخترش فوت کرد پ ...

خدا پشت پناه همه بچه های محروم از پدر،کاش یبار بغل میکرد حداقل،گوشیش که دادن جک کنم بابت بدهی ودین،اخرین پیامش،شب قبل تو مسیر خونه به خانمش بود،که دلم برای تو ودخترم تنگ شده،فردا صبح تو مسیر کار برای همیشه پرکشید،

بچمون یسری تو جمع همه بچه ها داشتن میگفتن بابا وفلان،یهو گفت پس بابای من کیه😭😭😭جگر گوشه حتی نمیدونه بابا چیه،به کسی که یه میوه نچشیده،حالا بیا وتوصیفش کن

پدر منم زن گرفت دو سال بعد ولی گم شد رفت عوضی برای پول اومده بود .

متنفرم از زن بابام یکروز میکشمش خواهرام رو راحت میکنم‌کاری میکنم‌پدرمم نفس راحت میکشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزدلم خدا مادرتونو بیامرزه و به شما صبر بده من حتی رمز ورودم یادم نبود اما به خاطر شما تلاش کردم و وارد سایت شدم منم شهریور زنداییمو از دست دادم به خاطر بیماری سرطان زنداییم که برام مادر بود واقعا برام مادری کرد زحمتمو کشید و واقعا بعدش حس تنهایی داشتم میدونم چقدر الان برات لحظه ها سخت میگذره ولی قوی باش تو میتونی دوباره بلند شی دوباره زندگی کنی و تو تک تک لحظه های شیرین آیندت به یاد مادرت باشی مطمعن باش مامانت دخترشو تنها نمیذاره و حواسش بهت هست❤️

خدا مطمعنه تو از پسش بر میای که این سرنوشتو برات رقم زده 

صرفا خواستم بگم عمیقا غم و ناراحتیتو به خاطر مورد مشابه درک میکنم منم خیلی ناراحتم خیلی شکستم هنوزم به یادش اشک میریزم ولی نمیذارم از پا درم بیاره تو ام میتونی قربونت برم♥️

عزیزم هر موقع خواستی بگو باهات صحبت کنم حالت کمی بهتر شد دعا بخون و قرآن برای مادرت و خیرات بده

انقد خوووندمممم که خدای من من همین مادرو دارم گفتم خدا جون منو اول ببر نزار تنها شم  چرا خدا با من بد میکنه؟بایا مگه من بندش نیستم 

چرا؟چرا منو دوس نداره 

من چه غلطی بکنم الان چرا همه چی داغش میمونه رو دلم

خدا پشت پناه همه بچه های محروم از پدر،کاش یبار بغل میکرد حداقل،گوشیش که دادن جک کنم بابت بدهی ودین،ا ...

😭😭😭😭ای وای

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
حالم یه جور بدی بده من بعده بابام همینو داشتم فقط چرا خدا خواست من تنها باشم؟

مادر من اینقدر گریه میکردم تو خواب بقیه می‌رفت می‌گفت بگو اون بس کنه نمی‌خوام منو بخواد اذیت میشم هر کی می‌گفت بهم فکر میکردم دارن الکی میگن آروم بشم تا اینکه خودم خواب دیدم خونه قشنگی داشت اپن دنیا همه رفتیم دیدن خودش و خونش منو راه نداد یه باغ بود توش معلوم بود پشت در نشستم گفت تو نیا تو خسته شدم از گریه هات .فرداش به خودم اومدم دیدم واقعا از گریه های من خسته شده که دیگه منو نمی‌خواد .  

خدا پشت پناه همه بچه های محروم از پدر،کاش یبار بغل میکرد حداقل،گوشیش که دادن جک کنم بابت بدهی ودین،ا ...

یا خدا خیلی سخته برادرزاده منم به داداشم چند روز بعد گفت عمو بابام کجا رفته؟ اوایل خیلی بهانه می گرفت ولی الان نمی دونم زن داداشم از پیش ما رفت ما هم میریم بهشون سر می زنیم ولی حواسمون بهشون هست آخ عزیزم خدا مراقب این فرشته های کوچولو هست

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست