2777
2789
نه‌نمیری اون بهشته تو مستقیم میری جهنمبه عنوان کسی که مادرش رو از دست داده میگم بزودی فراموش خواهی ک ...

دقیقا .خدا بیامرزه مادرت رو منم مادرم رو از دست دادم.اسی جون تو نه اول نفری هستی که مادر از دست دادی نه آخریش.سخته می‌دونم خودم دوسال مرده متحرک بودم ولی زمان همه چی رو درست می‌کنه البته به ظاهر ولی نه قلبت همیشه از نبودش میسوزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگر با فوت هر عزیزی بقیه هم بخوان خودکشی کنند چه اتفاقی میفته؟ پارسال برادر من بدون هیچ مریضی جلوی چشم پدر و مادر و همسرش فوت کرد دل همه ما داره از غصه منفجر میشه اما باید از خدا صبر خواست 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
چرا نمیرم پیشش میاد منو ببره

میاد منتظر بمون میاد 

به خاطر همینم که شده بیاد دستت بگیره ببرتت زندگی کن 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیز دلم...جاش بهشته... منم 20 روز پیش مادرمو از دست دادم با سرطان... سرطان نامرد که همه وجودشو گرفت... شب یلدت روز مادر برام غیر قابل تحمله.... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
نه‌نمیری اون بهشته تو مستقیم میری جهنمبه عنوان کسی که مادرش رو از دست داده میگم بزودی فراموش خواهی ک ...

عزیزم میدونم قصدت دلداری  و مرهم بود،،اما تو که جیگرش رو با این اماها خون کردی،،کمی یواشتر مرهم بشیم بهتره،،روح مادرامونم شاد

روحش تو ارامش،افکار الانت طبیعیه ولی عملیشون نکن،

عموم که فوت کرد،دختر عموم۲۰سالش بود،زار میزد که الان وقت یتیم شدنم نبود،۳ماه بعد برادر مثل دسته گلم،یک هفته قبل به دنیا اومدن بچش فوت کرد،پدری که بچش ندید،وبچه ای که درکی از کلمه پدر نداره،دختر عموم اومد دلداریم بده،گفتم تو تو۲۰سالگیت گفتی یتیم نباید میشدم،پس ما چی بگیم؟

خلاصه گلم،مرگ عزیز سخته،ولی برای همه هست،چاره نیست جز کنار اومدن،خدا صبرتون بده