2777
2789
عنوان

امشب گفتم حتی رابطه جنسیتم بده و طلاق میخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 43 پست
😍 من چرا انقدر واست ذوق کردم. اولش دلم سوخت واست بعدش که گفتی آزمون وکالت فهمیدم اصلا به دلسوزی احت ...

قربونت برم من

آزمونمو حتما قبول میشم شک ندارم 

فقط ی ترس وجودمو گرفته نمیدونم از وابستگیه از چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلاق بگیر یه مدت خونه مادر و پرت باش کار پیدا کنخدایی با چیه شوهرت موندی معتادها رابطه جنسی بلد نیست ...

دارم تموم میشم و هنوز نمیدونم کدوم راهم درسته

برای دوستمون نوشتم ک مشاورم چی گفته بخونش 

من ۴ مین تراپیست بود ک رفتمیکیشون ک گفت مستقل شو و طلاق بقیه از سازش و تلاش صحبت کردنآخرین مشاورمم گ ...

مشاور هم ادمه هر کدومشون دیدگاه خودشونو دارن ،اونی که باید تصمیم بگیره در نهایت تویی ،اما فعلا مهم ترین مسئله برای تو ازمونته ،نه طلاق و نه تلاش برای درست کردن شوهرت بعد ازمون و قبولیت بشین فکر کن ببین ادامه دادن بهتره یا ترک کردن 

قربونت برم منآزمونمو حتما قبول میشم شک ندارم فقط ی ترس وجودمو گرفته نمیدونم از وابستگیه از چیه

تو رو خدا تلاشتو بکن قبول شی

بعدش اون ترستم از بین میره صد در صد. خیلی خوبه وکیل بشی خییییلی 👸

مشاور هم ادمه هر کدومشون دیدگاه خودشونو دارن ،اونی که باید تصمیم بگیره در نهایت تویی ،اما فعلا مهم ت ...

دقیقا همین مهمه 

ولی وقتی باهم قهریم عمدا میره رو مخم عصبیم کنه 

اونو چکارکنم ک بتونم قشنگ درس بخونم

[QUOTE=364632668]نوشتم دیگ 

خدا کمکت کنه اعتیاد خیلی مضخرفه تمام تمرکزت رو بزار رو درس خوندن شوهرت رو اصلا حساب نکن اگه دیدی دیگه واقعا هیچ جوره نمیشه تحمل کرد کلا ولش کن برو طلاق بگیر برو پیش خانواده خودت والا انقدر که حرص میخوری خدای نکرده یه بلایی سر خودت میاری دیگه خانوادت که بدتر از این نیس تازه بچه هم نداری دستت بازه فردا خدای نکرده ناخواسته باردارشی چیکار میخوای بکنی 

[QUOTE=364632668]نوشتم دیگ خدا کمکت کنه اعتیاد خیلی مضخرفه تمام تمرکزت رو بزار رو درس خوندن شوهرت رو ...

انقد بهم گفت بچه بیار و نیاوردم ک نگو   هرروز دعواست سر بچه

ولی من مگ احمقم خدایا شکررررت ک نیاورررردم

انقد بهم گفت بچه بیار و نیاوردم ک نگو هرروز دعواست سر بچهولی من مگ احمقم خدایا شکررررت ک نیاوررررد ...

اره عزیزم بهترین کارو کردی بچه مگه الکیه انشالله که به خواسته هات میرسی و تو فرصت مناسب مادر میشی

دقیقا همین مهمه ولی وقتی باهم قهریم عمدا میره رو مخم عصبیم کنه اونو چکارکنم ک بتونم قشنگ درس بخونم

قشنگم میگم نادیدش بگیر انگار وجود نداره ادم وقتی به کسی گیر نده و فک کنه نیست باهاش قهر نمیکنه که هر چی میگه هر کاری میکنه انگار ک نیست یه ماه اولش سخته اما چون هدف داری میتونی