2777
2789

منو شوهرم هیچ پرده عفت و حرمتی دیگ بینمون نیست

همه جور حرفی بهم زدیم و فحش دادیم حتی بدترین حرفارو در مورد خانواده هامون زدیم

مثلا با علاقه ازدواج کردیم اما یساعت پیش بهش گفتم میخوام طلاق بگیرم 

حتی انقد دلمو شکسته ک بهش گفتم حتی رابطه جنسیتم صفره معلوم یود داره دق میکنه

هرروز باهام دعوا میکنه همش عصبی و پرخاشگره 

قوای جنسیشو کلا از دست داده بعد بمن میگ تو میلی بمن نداری و میندازه گردن من قیاف نداره دیگه جیبش خالی و بیکار همش داریم قرض میکنیم خانوادش ترکیده و داااااغون بشدت!!!!

۴ساله قراره ترگ کنه روز ب روز بدتر میشه و قولای الکی میده و خبری از ترک نیست مصرفش قبلا شیره و ب ۲ بود الان شده متادون و خوابیدن کل روز و شب بیداری 

روانمو بهم ریخته از زندگی سیر شدم حتی دیگ بیرون هم نمیرم قیافم مث افسرده ها شده وضعیتم داغونه 

پولی هم ک دستش بیاد هیچوقت بهم نمیده و همیشه کارتا باخودشن مگه بخواد خوردنی بخره باهاش برم خرید 

بچه ندارم ۲۷سالمه پشت آزمون وکالت هستم و چون خانواده خودمم وضع آنچنانی ندارن نمیتونم الان برگردم برای طلاق اصلا پول ندارم و مستقل نیستم موندم سال اینده قبول بشم و اینم لازمش درس خوندنه و تمرکز پس سرکار نمیتونم برم واقعا 

بیاین بهم راه حل بدین خیلی داغونم قرص خواب آورم خوردم خابم نمیبره بخدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین درستو بخون و فکر کن اصلا وجود نداره ،فقط همین یکسال تحمل کن مستقل که شدی اونوقت به جدایی فکر کن ...

از همدیگ بدمون میاد دعوا ک میشه دیگ همو نمیشناسیم...

نمیدونم چکارمیشه کرد

تازه مشاوره ام رفتم گفت بمون درستش کن