2777
2789
عنوان

استرس منو کشت

113 بازدید | 20 پست

سلام من بشدت آدمیم که استرس دارم

صبح امتحان انشا ترم داریم با امتحان فارسی شفاهی مستمر

معلممون بشدت سختگیر بقیه ی دوستام خیلی ریلکس بهم می‌خندن میگم برا انشا خوندم

ولی وقتی میخوام جواب بدم یا بنویسم انقدر حالم بد میشه ان و من میکنم که معلم سریع ازم نمره کم میکنه 

بقیه امتحانام رو عالی میدم ولی به مسمتر و شفاهی که میرسه از استرس هر چی خوندم میپره

برای اینکه تا صبح استرسم کم شه چکار کنممممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخواب عزیزم!

صب امتحان داری  ۲شبه هنوز بیداری!

خواب کافی..  صبونه مناسب.. بعدم توکل ب خدا

درستم ک خوندی  استرس چیه آخه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

به این فکر کن که استرس باعث لاغری و چاقی زیاد میشه باعث ریزش موی سکه ایی کچلی میشه باعث لکه های سفید پوستی (پیسی ) میشه 

نا خودآگاه برای اینکه به بدنت لطمه نزنی سعی میکنی خودت رو اروم کنی 

......🧸🔮✨️

وای منم مثل تو بودم

میخاستم شفاهی امتحان بدم یا برم بالا تخته استرس میگرفم خداشکر گذشت ولی همچنان ک دانشگاه میرم کنفرانس میخان با استادا صحبت میکنم برم پیش استاد تکی کنفرانس بدم جلو بقیه خجالت شدید🥲😂

با خودت تکرار کن این فقط یک امتحانِ 

صفر هم مال دانش اموز بیست هم 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

نمیدونم چن سالته ولی اگه غیر قابل کنترله برو مشاور

ولی اگه میتونی خودت خودتو اوکی کنی بزار اینو بهت بگم، من اصلا الان یادم نمیاد چه درسایی رو نمره کم گرفتم یا زیاد

یا اصلا کدوم استاد سرم داد زد یا تشویق کرد

اصلا بزرگ که بشی این چیزا یادت میره مشکلات اساسی میاد جاش

حالا مثلا امتحان چیه که بخوای به بدنت صدمه بزنی؟ فوقش اینه ادم بیوفته دوباره بده، می ارزه بخوای استرس وارد بدنت کنی؟ اثر این استرسا الان نشون نمیده بعدا نشون میده

سخت نگیر