2777
2789
عنوان

استرس منو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 20 پست
بیخیال تروخدا شما خوب بنویس اگر زیر۱۹داد برو اداره آموزش پرورش مدیر کاری نمیکنه فقط اداره‌ها یه جنگ ...

وای نمیفهمی که یه آدم مزخرفیه که اصن توصیف نشدنیه

به دوستم پارسال بخاطر حاشیه نویسی ۵ نمره کم کرد

وقتی ۱۶ ۱۷ سالم بود مثل الان تو بودم از درس فیزیک به شدت وحشت داشتم به حدی که انگار قلبم به فشار بود

بزرگتر که شدم واسم اون کلاس فیزیک و استرسش انقدر بی اهمیت شد که گفتم کاااااش حداقل اون دوران انقدر به خودم سخت نمیگرفتم . فقط سعی کن شاد باشی عزیزم اصلا انشا رو نمره پایین بگیری باور کن مهم نیست

اگر هم مثل اون موقع های من هستی و بی خود استرس میگیری حتما برو دکتر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چن سالته ولی اگه غیر قابل کنترله برو مشاورولی اگه میتونی خودت خودتو اوکی کنی بزار اینو بهت ب ...

خیلی ممنون از حرفات

ولی من واقعا نیاز دارم به اینکه نمره ی خوب بگیرم که برم تجربی بخاطر مامانم

چون خرج خونوادم کلا رو دوش مامانمه و با این شرایط سخت من رو داره غیر دولتی می‌فرسته و خیلی برام مهم که به یه جایی برسم و اونایی که به ما ضربه زدن و دارن روز به روز موفق میشن رو سرافکنده کنم

بیاین قضاوت نکنیم من یه مشکلاتی رو پشت سر گذاشتم که حتی تو خواستم ندیدی و تمام استرسم بخاطر همینه دق ...

قضاوتت نکردم عزیزم .ولی تو بابت اینها خودت رو عذاب بدی با مشکلات وسیع تر زندگی چیکار میکنی