2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
سلام به همه ی دوستان مخصوصا آقای ساسا و آقای "عشق ساسا" من حدود 1 ماه پیش نوشته های شما رو خوندم آقای ساسا و دقیقا تحت تاثیر شما حدود یک هفته پیش رفتم پیش دکتر نیلفروش زاده و عمل کاشت رو انجام دادم. من همه مثل شما 6 سال گرفتار ترمیم مو بودم. توی این 6 سال خیلی به فکر کاشت بودم ولی سر ترمیم مو(کلاه گیس) خیلی به ادما بی اعتماد بودم می ترسیدم با کاشت مو از چاله برم به چاه. می ترسیدم چیزایی که دکترای کاشت تو سایتشون نشون میده همش تبلیغ و دروغ باشه.(مثل موسسه های ترمیم مو) با خوندن مطالب شما اعتمادم جلب شد چون احساس کردم اینجا کسی تبلیغ نمی کنه. توی این یک ماه اخیر شروع کردم و خاطراتم رو برای خودم می نوشتم. الان تصمیم گرفتم که اونا رو توی یه وبلاگ بزارم تا بقیه کسایی که می خوان خوب و بد کاشت مو رو بدونن استفاده کنن. شاید بد نباشه بعضی از این خاطرات رو اینجا هم بنویسم.(مثل کاری که شما و آقای "عشق ساسا" انجام دادین. ------ دوستانی که می خوان روند درمانی کاشت موی من رو (همراه با عکس) دنبال کنن من دارم گزارش روزانه م رو توی این وبلاگ می نویسم: http://fut-fit.blogfa.com/ دعا کنین که همه چیز خوب پیش بره برام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ساسای عزیز ممنون از نظرت و اینکه به وبلاگم سر زدی بر خلاف چیزی که توی عکس احتمالا به نظرت رسیده موهام مشکی نیست بلکه یه کوچولو خرمایی رنگه. توی روز FUT خانوم شهرکی بهم گفتن که اکثر گرافتهات یه دونه ای بودن ولی گفتن نگران نباش همه چیز خوب پیش رفته توی عمل FIT هم خانوم آزاده گفتن که گرافت یه دونه ای بیشتر داری ولی ما تمام تلاشمون اینه که تا بشه گرافتهای دوتایی یا سه تایی در بیاریم چون گرافت یه دونه ای خیلی اسیب پذیر هست توی FIT ---- خلاصه الان که حدود 4 روز گذشته سرم پر پر مو هست. یعنی روزی 5 ساعت توی اینه خودمو می بینم و کیف می کنم. هرچند می دونم به زودی اینا شروع به ریختن می کنن اما روحیه ام خوبه که دوباره در میان.ایشالا باید خیلی ازت ممنون باشم ساسا جان خیلی. شاید اگه اون شب اتفاقی پست های شما رو نمی خوندم الان ارامش فعلی رو نداشتم. امیدوارم منم با نوشتن خاطراتم بتونم به افراد دیگه کمک کنم. توی وبلاگم خاطرات رو مفصل می نویسم چون اونجا عکس هم میشه گذاشت. هر از چند گاهی هم می خوام بعضی از پست های وبلاگ رو اینجا کپی پیست کنم. به امید روزای خوب
البته دست دکتر نیلفروش زاده درد نکنه . اما اینکه بخوام مشتریان دکتر نیلفروش زیاد بشن اصلا هدف من نبوده. گرچه خودت هم میدونی ایشون به اندازه کافی مشتری دارن. واقعا خالصانه خواستم کمکی به افراد نظیر خودم کرده باشم. قبل از کاشتم خیلی دنبال خوندن تجربیات و خاطرات اینجوری میگشتم. چیزی نبود. بنابراین خودم نوشتم تا شاید کمکی کرده باشم.
سه شنبه 18 آذر: یک هفته پس از FUT خب امروز یک هفته از FUT و چهار روز از FIT میگذره. کاملا به وضعیت نرمال برگشتم و اجازه دارم با کلاه از خونه برم بیرون. ولی می خوام یه هفته دیگه هم صبر کنم تا برم بخیه پشت سرم رو بکشم. چون الان موهای اطراف بخیه پشت سرم اندازه ی بقیه موها کوتاه نیست و باعث شده نوار پشت سرم خیلی به چشم بیاد. در ضمن فکر کنم تا یه هفته دیگه التهاب های FIT هم بسیار بسیار خوب بشه. بنابر این از هفته ی دیگه که بخیه ام رو کشیدم دیگه میخوام برم سر کار. این روزها باید دوتا کرم رو پشت سرم بزنم. یکی به صورت کلی و یکی روی خط بخیه. خب می خوام الان این رو به شما اعلام کنم که سخت ترین کار دنیا اینه که بخوای به کمک دو تا آینه، روی یه خط پشت سرت کرم بزنی. چون توی آینه همه چیز برعکس حرکت می کنه. تو میری چپ اون میره راست. تو میری بالا اون میره پایین. یعنی بعد از کرم زدن، پشت سرم شده دقیقا مثل دفتر نقاشی بچه های 1 ساله که همه جا از خط زدن بیرون. خدا رو شکر که عصر خانومم میاد و یک بارش رو اون کمک میکنه.راستی امشب عکس جدید میذارم. این از آخرین وضعیت بنده: عکس توی وبلاگ http://fut-fit.blogfa.com
سلام عکسات دیدم. تمام سرت با این دو تا عمل پوشش پیدا کرده. بعدها اگه یه fit دیگه بری فقط به تراکمش اضافه میشه. سه تا سوال. 1 - فاصله بین ابروهات و محل رویش مو دقیقا چند انگشته؟ 2- ورم و کبودی داری یا خیر؟ 3- ظخامت موهات چطوره چون رو نتیجه کاشت بسیار موثره؟ اگر خوب دقت کنی، گرافتها به خوبی و در کنار هم با کمترین فاصله کاشت شدن. به خصوص تو خط رویش. این چیزی که دوستان باید از پزشکشون توقع داشته باشن. جهت کاشت موهات و خط رویش خیلی طبیعیه.
سلام بر ساسای ی عزیز، امیدوارم امروز روز خوبی باشه برات خدمتت عرض کنم فاصله ی ابروم تا خط رویش دقیق دقیق 4 انگشته ورم بعد شب اول fit داشتم. بیشتر بین دو تا چشام. الان که 5 روز گذشته تقریبا محو شده ولی کبودی اصلا ، چطور؟ کبودی و ورم خوبه یا بد؟ در مورد ضخامت هم متاسفانه کلا موهام هیچ وقت ضخیم نبودن و نسبتا نازک به حساب میان. امیدوارم با این حال بازم نتیجه خوب باشه. خدا کنه. هر چند سعی میکنم واقع بین باشم نسبت به نتیجه راستی شما الان راضی هستی؟ مثل همون اخرین عکسایی که سهیل تو وبلاگش گذاشته بود ازتون هستین یا کم و زیاد شده موها؟ عمل سوم انجام ندادین یا قصدشو ندارین؟ دارو چی؟ چی مصرف میکنین؟
سلام ورم و کبودی زیاد چیز مهمی نیست که البته شما هم نداشتید. من هم نداشتم. اگه کمپرس یخ بگذاریم و یک چسب بزنیم روی پیشونی و تا چند روز نشسته بخوابیم ایجاد نمیشه. فاصله طبیعی خط رویش تا ابرو همون 4 انگشته. اون عکس تو وبلاگ سهیل مال قبله خوب الان بهتر شده. یک مقدار این عکس انداختن برام سخته (متاسفانه موبایل خوب نداریم. چه کنیم) دوست دارم باز برم برای کاشت تا خط رویشم بیارم جلوتر. آخه طاسی من خیلی بیشتر از شما بود ( درجه 8) اما فعلا پول ندارم!!! دارو فقط ماینوکسیدیل و قرص زینک . بعضی وقتها هم اکوفان. اگه همت کنم یه سری عکس جدید میگیرم میذارم تو وبلاگت. ببینم میشه.
چهارشنبه 26 آذر 93: 15 روز بعد از کاشت مو امروز طبق قرار قبلی رفتم کلینیک برای کشیدن بخیه. امروز هوا بارونی بود. دم کلینیک که رسیدم دیگه بارون نسبتا تند شده بود. رفتم بالا و طبق معمول بهم گفتن برم توی اتاق 3 تا خانوم بهرامی بیان. ایشون که اومدن اول سرم رو یه کم بررسی کردن و گفتم که اوضاع خوبه ولی کم کم موهات شروع به ریختن می کنن. گفتن که همین الان هم یه کم ریخته. من گفتم که تا حالا توی حموم ندیدم مو رو دستم بمونه. ولی ایشون مصر بودن که نه ریختن شروع شده و تو هنوز متوجه نشدی!!!! به هر حال، بعدش ایشون شروع به کشیدن بخیه پشت سر کردن. نمی تونم بگم اصلا درد نداشت ولی غیر قابل تحمل هم نبود. بعد از این کار، خانوم بهرامی نسخه ماینوکسیدیل 5 درصد رو برام نوشتن. به این ترتیب بنده هم به باشگاه بزرگ استفاده کننده های ماینوکسیدیل پیوستم! طبق دستور خانوم بهرامی روزی دو بار و هر بار 20 قطره ماینوکسیدیل استفاده باید بکنم. هر بار هم ماینوکسیدیل می زنم باید با دست روی سطح سر(فقط قسمت کاشته شده) پخشش کنم. روزی 2 بار استحمام(من هنوز زیر دوش مستقیم نمی رم و با یه سطل آب روی سرم میریزم) همچنین روزی 2 تا فیناستراید. از داروهای قدیمی هم هنوز ویتامین C و قرص Eminem تموم نشده. راستی، دکتر به من گفته بود که ما برای بستگان بیمارهامون تخفیفای ویژه داریم. به همین دلیل خانوم من هم تصمیم گرفت برای لیزر پوست بیاد کلینیک جردن. در مورد این قضیه که با خانوم بهرامی صحبت کردم برای شنبه هفته ی بعد ساعت 6 عصر وقت داد. به این ترتیب من به بهانه کار خانومم میرم کلینیک و دکتر رو می بینم و قاعدتا اون هم وضعیت موهام رو یه بررسی می کنه که امیدوارم نظر اون هم این باشه که همه چی خوبه. خب، این روزا با کلاه میرم سر کار. کلاه رو فقط به خاطر پشت سرم میذارم که هنوز جای بخیه معلومه. این روزا واقعااااا از دیدن خودم توی آینه لذت می برم. واقعا.. اما می دونم که همین روزها ریختن موهام شروع میشه و باید از لحاظ روحی خودم رو آماده کنم. خدا بزرگه. این هم از عکس جدید پس از کشیدن بخیه: عکس توی وبلاگ http://fut-fit.blogfa.com
سلام در مورد نحوه شستشو بهت توضیح دادن؟ فکر کنم از روز 15 یا 20 بعد کاشت باید با کف دست و به تدریج مثل موهای معمولی بشوری . نبایدرو سرت جای پوسته های مو یا شوره مشخص باشه. عکس دیدم. همه چی عالیه.
سلام ساسای عزیز والا دیشب که برای کار لیزر خانومم رفته بودیم مطب، دکتر من رو هم دید و کلی هم تحویلم گرفت. اما طبق حرف شما ، بهم گفت نترس، درست موهاتو بشور بریزه. ولی هنوز دلم نمیاد خیلی محکم یا در خلاف جهت رویش بشورمشون (شاید هم به قول دکتر هنوز می ترسم.) خلاصه باید دل و بزنم به دریا و به قول شما با کف دست و مثل بقیه موها بشورم خدا بزرگه ...بریم ببینیم چی میشه
یک شنبه 7 دی 1393 ، 26 روز پس از عمل کاشت مو بذارین اینطور شروع کنم که تنها نکته ای که تمامی دکترها و تمامی بیمارها و اصولا تمامی افراد حقیقی و حقوقی مرتبط با کاشت مو روش توافق نظر دارن اینه که موهای کاشت شده 10 تا 30 روز بعد از عمل می ریزه و اگه همه چیز خوب پیش رفته باشه دوباره در میاد. خب احتمالا شما هم این نکته رو شنیدین. امااااااااا .... اما شنیدن کی بود مانند ریختن ن ن ن ن ن بله. همونطور که انتظارش رو داشتم و تلاشم این بود که خودم رو از نظر روحی و روانی آماده کنم گویا این دوره برای من هم شروع شده و موهای عزیزی که توی سه هفته ی قبل اینهمه ه ه از دیدنشون انرژی می گرفتم دارن یکی یکی میریزن(البته یکی یکی نه ده تا ده تا). می تونم بگم هر وقت که به سرم دست می زنم چندتاشون حتما به دستم میچسبن. خلاصه این فرایند داره با سرعت چشمگیری زیاد میشه و پیش بینی خودم اینه که طی 10 روز آینده هیچ موی کاشته شده ای رو سرم باقی نمونده باشه. البته همش به خودم می گم که حتما دوباره در میاد. هفته ی پیش هم که رفته بودم کلینیک، خود دکتر نیلفروش زاده شخصا من رو دید و بهم گفت : نترس، موهاتو محکم بشور که بریزه. این به این معنی هست که ریخته شدن این موهای کاشته شده به عنوان بخشی از پروسه کاشت مو رسمیت داره. ولی چه میشه کرد. خودتونو جای من بذارین واقعا استرس بالایی به آدم وارد میشه. خب بذارین از وضعیت پشت سرم هم بگم. جاهای پانچ FIT دیگه تقریبا غیر قابل مشاهده هست و کاملا محو شده. اما خط بخیه هنوز معلومه. مخصوصا بالای شقیقه هام. به همین دلیل هنوز سر کار کلاه میذارم. البته اکثر وقتا که کسی پشت سرم نباشه کلاهمو در میارم. بنابر این تقریبا تمام همکارام حداقل یک بار من رو بدون کلاه دیدن و به همه هم گفتم که همینجوری موهام رو کوتاه کردم. زیاد برام دیگه مهم نیست که چه کسی چه فکری کنه. تقریبا اصلا مهم نیست و این فوق العاده حس خوبیه که توی 6 سال گذشته ازش محروم بودم. قبل از کاشت مو، وضعیتم توی سر کار خیلی نگرانم می کرد. ولی الان فوق العاده راحتم با این قضیه و این یکی از فرق های اساسی کاشت مو و کلاه گیس هست که از لحاظ روانی تو دیگه همش استرس نداری که چه کسی چه فکری می کنه. الان دیگه تقریبا هیج جای سرم احساس بی حسی ندارم و به جز اینکه سر کار کلاه میذارم(اونم فعلا فقط به خاطر خط بخیه پشت سر) زندگی کاملا به روال عادی برگشته. طبق فرموده ی خانوم بهرامی ماینوکسیدیل و فیناستراید فقط مصرف می کنم و دو بار استحمام. به این صورت که صبح که پا میشم اول میرم سرم رو میشورم. بعدش که خشک شد ماینوکسیدیل میزنم و با دست روی سر پخشش می کنم(خانوم بهرامی گفته بود 20 قطره ، ولی اصولا من حوصله شمردن ندارم و فکر کنم هر دفعه یه کم بیشتر می زنم.) بعدش میرم سر کار تا غروب. غروب که اومدم خونه دوباره میرم و سرم رو میشورم. بعدش، شب قبل از خواب دوباره ماینوکسیدیل میزنم و 2 تا قرص فیناستراید می خورم. قرار بعدی، ویزیت 1 ماه هست. یعنی باید 11 دی برم ویزیت. امیدوارم تا اون موقع اصلا مویی رو سرم مونده باشه که دکتر بخواد ویزیتش کنه. اما حسن ختام این پست دو تا نکته ی جالب که توی این مدت اتفاق افتاد: اول اینکه کسایی که اولین پست این وبلاگ رو خوندن می دونن که من تحت تاثیر دو نفر به اسم سعید و سهیل عمل کاشت مو رو انجام دادم(که واقعااااااااا ازشون ممنونم واقعاااااا) و بعد تصمیم گرفتم که خاطراتمو توی این وبلاگ بنویسم چرا که این دو نفر خودشون این عمل رو انجام داده بودن(سعید پیش دکتر نیلفروش زاده وسهیل پیش دکتر وفایی) و با بازگو کردن خاطراتشون اعتماد من رو به عمل کاشت مو جلب کردن و انگیزه ی این کار رو در من به وجود اوردن. خب اتفاق خوب این بود که الان هر دوی این دوستان این وبلاگ رو میشناسن و بهش سر زدن و با نظر دادن توی این وبلاگ بسیار بسیار بسیار من رو خوشحال کردن. تنها آرزوم در این لحظه اینه که عمل من هم مثل اونا خوب بشه و من هم یه روزی یه جایی بشم انگیزه برای یه نفر دیگه که بتونه این مشکلش رو برای همیشه حل کنه. خبر دوم اینکه همیشه وقتی از سیستم ترمیم مو(کلاه گیس) استفاده میکردم یکی از آرزوهام این بود که بدونم کیا می دونن که این موهای خودم نیست. چون معمولا اگر هم کسی می فهمید به روم نمیوورد. الان هر کس من رو می بینه می گه که موهاتو چرا کوتاه کردی؟؟؟؟ اما دو نفر که من رو دیدن گفتن مو کاشتی؟؟؟؟؟ خب خیلی جالبه برام. از سوالی که ازم می پرسن دقیقا می فهمم که فهمیده بودن من قبلا موهای خودم بوده یا نه. اونایی که می گن موهاتو کوتاه کردی خبر نداشتن که بابا من قبلا به اون صورت مویی نداشتم که الان کوتاهشون کرده باشم. ولی اونایی که می پرسن مو کاشتی یعنی قبلا فهمیده بودن من از سیستم ترمیم مو استفاده می کردم. حالا نکته ی جالب تر اینه که هر دوی این دوستام که ازم پرسیدن مو کاشتی خودشون خیلی کم مو هستن. نشون میده که آدمای کم مو بیشتر روی موی افراد دیگه دقیق میشن و به اصطلاح مو رو از ماست میکشن بیرون! خب. ممنون که حوصله کردین و خوندین. از هر چه بگذریم سخت عکس خوش تر است: (عکسها توی وبلاگ: http://fut-fit.blogfa.com/ )
سلام جالب مینویسی. نگران نباش ریشه موهات موندن و به تدریج درمیان. از یکی دوماه بعد کم کم درمیان. وقتی مطالبت میخونم یاد همون روزهای اوایل کاشت و خلاصی از اون کلاه گیس میافتم. (روزی که انداختمش تو سطل زباله). راستی این سایت یکی از پرطرفدارترین سایتهاست. خیلی ها میان و مطالب و خاطرات من و شما و سهیل میخونن اما حوصله ثبت نام و بعد نظر دهی ندارن. به کارت ادامه بده. چه حسی داری وقتی این ادمهای کلاه گیسی میبینی؟