2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
در مورد fut باید بگم برعکس اگه وسعت تاسی زیاد باشه چون نوار که بر میدارن محدود امکان کاشت تعداد محدودی فولیکول داریم بعلاوه fit که توسط دستگاه انجام بشه امکان داره بعضی از فولیکول های مو از بین برن ولی اگه اپراتور انجام بده اینجوری نمیشه و ضمنا میبینه که اگه فولیکول آسیب دیده کاشت نمیکنه. و امکان انجام کاشت تا 4بار هم وجود داره چون فولیکول های مو که بر میدارن پراکنده هست. و البته من باز هم میگم اگه بهتر از fit بود الان این کلینیک انجام میداد چون 9ساله دیگه انجام نمیدن. وتو سایت خارجی هم مطاله کنید نوشته پر پشت ترین روش کاشت مو fit.
با صحبتهای مهسا خانم موافقم. تو جلسه fit هم اپراتورها با هم میگفتن که اینده این کار تو fit هست بنابراین آینده شغلی ما بهتره. صحبتهایی بود که با هم داشتن. البته همونطور که گقتم جلسات بیشتری نیاز داره مثلا 3 تا 4 جلسه. که بین هر جلسه هم چندماهی باید فاصله باشه ( مهسا خانم اگر اشتباه میگم اصلاح بفرمایید) و کلا باید ادم با حوصله ای باشین. هزینه fit در حدود نصف fut هم هست پس هزینه تمام شده هم فرقی نخواهد کرد.
ازرم خانم ، کاشت مو برای موهای کم پشت هم خوبه به شرطی که فرد ریزش موهاش قطع شده باشه و در ضمن مرد هم باشه. در کل نیاز به ویزیت دکتر داره. یه محدودیت تو کاشت فاصله بین فولیکولهاست که نمیشه خیلی خیلی نزدیک هم اونهارو کاشت بنابراین توقع موهای خیلی پر پشت از کاشت مو نباید داشت. در مورد این خانم هم بگم که البته از روی عکس خیلی سخته فهمیدنش به خصوص که قبلش کلی هم گریم کرده باشه. یکی دو تا عکسش بد مشکوک بود. اما تو بعضی عکساش انگار که نه موهاش طبیعی بود. در کل باید بگم نمیدونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پنجشنبه وقت عمل گرفتم
فردا صبح هم قراره برم آزمایش
ناشتا هم گفت برم
یک سری قرص ها هم برام نوشت که گفت شب قبل از عمل مصرف کنم
الان یک کاغذ به من داده نوشته گوشت و حبوبات و کافئین و... 48 قبل عمل نخورم
الان دقیقا چی قبل عمل بخورم؟
بعد گفت همون پنجشنبه دکترو تکنسین به من خط روش مو و .. را میگن
آزمایش ها را هم فردا که برم خود ازمایشگاه براشون میبره
الان یکم استرس دارم چون گفت شاید خونریزی کمی هم داشته باشه
این ماجراش چیه؟
تو اون دو روز چی بخورم؟
الان تو این چند روز چه کارا بکنم؟
من پنجشنبه وقت عمل گرفتم
فردا صبح هم قراره برم آزمایش
ناشتا هم گفت برم
یک سری قرص ها هم برام نوشت که گفت شب قبل از عمل مصرف کنم
الان یک کاغذ به من داده نوشته گوشت و حبوبات و کافئین و... 48 قبل عمل نخورم
الان دقیقا چی قبل عمل بخورم؟
بعد گفت همون پنجشنبه دکترو تکنسین به من خط روش مو و .. را میگن
آزمایش ها را هم فردا که برم خود ازمایشگاه براشون میبره
الان یکم استرس دارم چون گفت شاید خونریزی کمی هم داشته باشه
این ماجراش چیه؟
تو اون دو روز چی بخورم؟
الان تو این چند روز چه کارا بکنم؟
سلام آقا مسعود
مبارک باشه. شک نکن که عالی میشه. بله من امپول ویتامین k زدم. برای کاهش خونریزی. آقا اصلا نگران نباش. درد نداره (فقط تزریق بی حسی کمی درد داره) . شب عمل هم من درد خاصی نداشتم. صبح بعد عمل هم همه چی برطرف شده بود. فقط مدت طولانی عمل اذیتم کرد. حبوبات هم اگه گفته نخور برای اینکه نفاخ هست و حین عمل اذیت نشی. کافئین هم چون ادرار اوره گفته نخوری. هر چی دوست داری بخور اقا. صفا کن.
خونریزی عمل چندان چیز خاصی نیست که بخوای نگرانش بشی. فقط پشت سرت کرخ میشه. بی حس میشه. که به تدریج تا چند ماه بعد کاملا به حالت طبیعی برمیگرده.
ممنون آقا ساسا
مثل برادر نداشته ام دوستون دارم
من چهارشنبه میرم کلینیک برای تسویه حساب همون موقع بهش میگم یک آمپول ویتامین K هم برام بنویسه

لطفا این چند روز بیشتر به تاپیک سر بزنید

برای اون ورم هایی که رو صورت و چشم و... ایجاد میشه
اگه یک چسب نواری رو پیشانی ام بزنم و نشسته بخوابم ایجاد نمیشن؟
برای من که ایجاد نشدن. چسب زدم (چسب باند نه چسب نواری) و نشسته ام تا دو سه روز خوابیدم. دقیقا یادم نیست اما من مصرف آنتی بیوتیک هم داشتم که از روز قبل عمل شروع کردم مصرفش رو. اصلا نگران نباش. فقط نتیجه کاشت نیاز به زمان داره برای تحلیل اینکه نتیجه خوب بوده یا نه عجله نکن. نتیجه نهائی یکسال بعد کاشته .
در مورد نحوه شست و شو موهات کامل آموزش ببین.
ممنون اقای ساسا
گویا سه دفعه اول که خودشون تو کلینیک شست و شوی مو را انجام میدن
من امروز صبح ناشتا رفتم آزمایش خون دادم که گویا برای هپاتیت و ایدز و ویروس بود
بعد این قرص ها را هم که دکتر داده بود گرفتم
ایندومتاسین 100 که گویا شیاف هست و موقع درد باید مصرف کرد
استامینوفن کدئنین که در صورت درد هر 6 ساعت باید مصرف کنم
سفالکسین 500 که از صبح روز عمل باید هر 6 ساعت مصرف کنم
و یک قرص دیگه ترنسید... این را 5 تا داده به من یکی ساعت 12 شب قبل از عمل دو تا هم صبح عمل ولی نمیدونم چرا 5 تا به من داده

فقط من نتونستم دقیقا نحوه نشسته خوابیدن را متوجه بشم
یعنی روی یک مبل یک نفره خوابیدید؟سرتون را به پشت مبل تکیه دادید؟
ترنسید به نظرم یه جور بنداورنده خون هست مثل ویتامین k . چند تا بالش بذار پشتت و روی تخت بخواب. جوری که سرت تو زاویه نزدیک 90 درجه باشه نسب به سینه . ورم اگر پیش بیاد از روز سوم به بعده. برای خیلی ها هم پیش نمیاد.
آقای مسعود. نگران نباشید ترانستید و ویتامین k برای کاهش خونریزی. برای کاهش تورم زیر سرتون 3تا بالش بزارید روز اول بعد کاشت کمپرس سرد و روز بعد کمپرس گرم بزارید و در صورت تورم احتمالا بهتون آمپول تریامهگزال بدن نگران نباشید(یا مشابهش)
آزرم خانم من تو کلینیک آبنوس رفتم برای کاشت .راستش را بخواهید اسم دکتر را نمیدونم

ممنون مهسا خانم
ببخشید من این سوال را میکنم منظورتون از کمپرس سرد و روز بعدش کمپرس گرم چیه؟
یعنی دستمال خیس بگذارم رو پیشانی ام و فرداش دستمال گرم ؟