2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 42740 بازدید | 903 پست
امار و مطالعه تاپیکای نیمه دروغ و راست اینجا نیستاینجا ادما از غم هاشون میگن فقطترجیح میدم از دانشگا ...

اولا که من چون پدر خوبی داشتم توقعم از دیگران بالاست تو بچگیم تا ۵ ۶ سالگی که خودم یاد بگیرم بابام واسم مسواک میزد منکه یادم نمیاد ولی مامانم میگه پوشک منو خیلی اوقات بابام عوض میکرد الانم تو خونه تقسیم کار داریم ظرفها به عهده ی بابامه اگه مامانم پریود یا مریض باشه بابام شام و ناهار و آماده میکنه درسته بابام آدم خوبیه و خیلی کارا واسم کرده  دور سرش میگردم ولی دلیل نمیشه رو کثافت کاریای مردای دیگه چشمامو ببندم همونجا هم گفتم اکثریت ولی مثل اینکه چشات مشکل داره نیازی نبود اینارو به تو توضیح بدم ولی خب هی چرت و پرت تکرار میکنی 

در مورد آمارهم مثل اینکه کلا به سرچ کردن اعتقاد خاصی نداری تو دانشگاه محیط کار میری آمار مردارو بگیری موفق باشی دیگه ام ریپ نزن حوصله تو ندارم اگه بهت فشار میاد میتونی خودتو جز اکثریت نذاری 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارترجان شورت آموزشی برای بچه ت بگیر، هیچی ازش رد نمیشه

دیجی کالا هم داره میتونی آنلاین سفارش بدی

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

اسی چرا به زور میخوای بچه را از پوشک بگیری. این یه باور غلطه که بچه را هر دفعه ببری دستشویی، از پوشک گرفته میشه. مگه اعصابت را از سر راه اوردی، راه داره، اینجوری خودتو فقط عذاب میدی. 

دختر خالم هم از دستشویی رفتن می‌ترسید

خالم یک قصری براش گرفت دیگه میرفت توی اون اوایل دستشویی میکرد شماهم امتحان کن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

تو چرا خودتو زدی...میدونم عصبی شدی ولی وقتی مادری باید خیلی صبوری کنی خیلی یادمه پسر خالم بچه بود مع ...

من هم باشم تحمل زندگی جیشی و پی پی آیی رو ندارم حق میدم به اسی 

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

عزیزم ی خورده دیر شروع کردی برا پوشک گرفتن ..تو فصل گرم بچه ها کمتر اخساس جیش دارن .الان به خاطر سرما .وباز شدن پوشک طبیعیه که مرتب حس جیش داشته باشن ..برا تمیز بودن خونت هم لازم نیست هر روز بشوری چون تا وقتی دخترت دستشوییش رو نگه هر روز نجس میشه ..بهتره ی مقدار صبور باشی تا دخترت دستشویش رو بگه بعد کامل خونه رو تمیز کنی ..

رفتارت سر تا سر اشتباه.

۱ دیر شروع کردی دختر بچه ها خیلی سریعتر یاد میگیرن .و هر چه این پروسه رو عقب بندازی بچه کمتر همکاری میکنه 

۲ حالا که شروع کردی باید صبور باشی

۳ توی طول روز خودت رو با کارهای خونه خسته نکن 

۴ فصل مناسبی رو انتخاب نکردی

۵ یک هفته یا بیشتر ممکنه طول بکشه پس لطفا خسته نشو مامان عزیز 

۶ شوهرتم ساعت ۹ بزار دم در چون به درد نخوره اینو جدی میگم یه فکری برای رفتار شوهرت کن چون تو رو هم دیوونه میکنه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

چند تا کامنت رو که خوندم  متوجه شدم بعضی خانما خیلی تنبلن .خودت یه هفته که پریودی نوار بهداشتی رو به زور تحمل میکنی اون وقت چه جور دلتون میاد بچه رو تا ۳و نیم و ۴ از پوشک نگیرین .البته بعضی بچه ها استثنا هستن ‌

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

اولین چالش بچه داریتون اینجوری بوده خدا بقیشو ختم به خیر کنه 

شما ها که نمیدونید بچه چه پوستی از آدم می‌کنه بچه دار نمیشدین حالا که شدین صبر و تحمل تونو ببرین بالا 

..اینم بدون تو خودتو بکشی و مریض کنی ام.. اون بچه بزرگ میشه و اون شاش از خونه پاک میشه ،

چه  آروم و ریلکس باشی .. هم .. بزرگ میشه ..کثیفی ام تمیز میشه 

اینو بدون همه چی میگذره پس نذار سخت بگذره 

آنقدر گیربازی درنیار 

اگه میبینی آمادگی نداره صبر کن،پوشک ببند براش ولی باهاش صحبت کن بگو توی پوشکش جیش نکن هروقت داشتی بگو بریم دستشویی پوشکتو باز کنم و بهت جایزه بدم

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

شما باید صبح که بچه بیدار شد پوشکشو باز کنی جیشش بگیری بعد دوباره ببندی پوشکو ، باز در طول روز هم هر نیم ساعت همینکارو تکرار کن ، یه هفته ای بچه یاد میگیره ، روزای اول پوشکشو ببند بعد جیش که تو خونه جیش نکنه، بعدشم نمی‌خواد همه جا و آب بکشی ، خونه ی بچه دار همینه ، چند ماه بعد جیش یاد گرفتنش خیالت راحت شد فرشا رو بشور

عزیزم من پسرم ۲سالش بود ازپوشک گرفتم کل تابستون رو فقط شلوار شستم خونع هم دست نزدم گفتم نزدیکای پاییز میشوریم تااینم یادبگیری روزی۱۴تا۱۵تاشلوارخیس میکرد دیگه باهاش صحبت کردم کم کم متوجه شد و خودش گف جیش دارم حتی۶ماه میگذره بازم بعضی وقتا جیش میکنه توشلوارش شماهم لازم نیس اینقد عصبی و پرخاشگربشین و درحال بشوروبساب فقط یکمی اروم باشین درضمن بااین اوضاع من همسرمم ازدست داده بودم روح وروانم داغون بود ولی بازم مثل شمانکردم والاه همسرتونم یه لگد بزنید درکیونش ساعت۹شهرداری ببرتش😁

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤