2777
2789
عنوان

کوکوی پیازچه پردردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 93 پست
ارهههه بزار منم یاد بگیرم😂

هرجی بهت گفتن اینو بخر اینکار بکن اینکار نکن بگو چشم ولییییی کار خودت بکن

چندوقت پیش مادر مادرشوهرم اومد پیشمون بمن و جاریم گفت دوتا بچه کمه و فلانه باااید ۳تا و ۴تا بیارید حالا با لحن بددد

من گفتم اررره من یکی دیگه که نه دوقلو میخوام بشن ۴تاا

یکم گفتم مادربزرگشون گفت بسه بسه دوقلو میخوای چکار😂

اما جاریم شروع کرد بگه و بگه و بگه 

نههه نمیخوام بمیرمم نمیخوام شوهرش هم اومد کمکش یکی اینا گفتن ۳تا مادربزرگ تا کار رسید به دعواهای خانوادگی و پسر اخریشون که بهش پول میده وووووووو کلی ناراحتی و دلخوری پیش اومد و مادربزرگ از موضعش پایین نیمد جاری بعد کلی بی احترامی کردن و بی احترامی شنیدن با قهر رفت

خوب مثل من میگفت اره بچه میارم مگه زوری حانله اش میکردن😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه بابا نشو هرچی بیشتر ناراحت کنی یاد میگیرن دیگه کاریت نداشته باشن

البته نامزدمم خداروشکر میگه کم نمیاره ... 

ولی برای مواقعی ک نیست بهم آموزش میده 😑🤣🤣 

خندمم میگیره از کارش

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرجی بهت گفتن اینو بخر اینکار بکن اینکار نکن بگو چشم ولییییی کار خودت بکنچندوقت پیش مادر مادرشوهرم ا ...

اخه به آدم زور میاد 

من خرید بله برون اینطوری شد 

من تعریف از خودم نمیکنم ولی بخدا تو فامیل خودمون هرکس چیزی میخواد بخره نظر منو می‌پرسه همه میگن چیزایی که تو میپسندی دو سه سال دیگه تازه مد میشه 

واقعا بنظر خودم خوش سلیقه ام 

من رو هرچی دست میزاشتم اینا یطوری قیافه می‌گرفتن خودم به انتخابم شک میکردم 

ولی از موضع خودم پایین نیومدم بااینکه کلی حرف شنیدم ولی چیزایی که خودم دوست داشتم و گرفتم 

البته نامزدمم خداروشکر میگه کم نمیاره ... ولی برای مواقعی ک نیست بهم آموزش میده 😑🤣🤣 خندمم میگیره ...

حالا من انقد زبون دراز بودم نامزدم متنفر بود😂می‌گفت جواب پس بدی دهن به دهن بزاری ابرومم بره جونمم برات در بره برات میگردونم خونه بابات😂😂😂😂😂😂😂😂