2777
2789
عنوان

کوکوی پیازچه پردردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 93 پست
منم عادت ندارم که جواب بزرگترو بدم یا خشم خودمو یهو نشون بدم تازه هععروس بودم مادرشوهرم خودش تو خونه ...

من نه جاری دارم نه خواهر شوهر کلا یدونه منم هرکاری کنم و نکنم تف سربالاس 

بازم خداروشکر شوهرم پشتمو میگیره واگرنه اینا منو برده ای چیزی میکردن اینجا

من نه جاری دارم نه خواهر شوهر کلا یدونه منم هرکاری کنم و نکنم تف سربالاس بازم خداروشکر شوهرم پشتمو م ...

خوبه شوهرت پشتتو میگیره بخدا مال من کاری کرده بود شوهرم میگفت مامانم خیلی گناه داره از دست تو 🤣🤣😑

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ن من اصلا طاقت ندارم 🥹توی خونه همیشه داداشم بهم نصیحت می‌کنه فردا می ری خونه شوهر نباید انقد مظ ...

من تو خونه بابام هیچکس جرعت نداشت چپ نگام کنه 

انقد سلیطه بازی درمیاوردم مامانم می‌گفت خدا رحم کنه به شوهر این 

ولی شوهرم یطوری منو جمع کرد گذاشت یه گوشه الان لال شدم😂

من خودم اصلا و ابدا دهنم و باز نمیکنم بهشون بگم تو خود شوهرم اگه اونجا باشه کلا جوابشونو یطوری میده ...

گفتم ذات اونا اینه

شما و شوهرت کارتون اشتباهه اونا از نادونی یه میگن چرا شوهرت با جنگ و دعوا جواب میده

یه مثال بگم

چند وقت پیش همه فامیلش نشسته بودن حرف یه غذا و خوراکی شد گفتم اه اه من اصلااا نمیخورم

دخترخاله شووهرم که مجرده و ۱۰سال از من کوچکتره گفت اررره نکنه دختر شاهی که نمیخوری

منم مثل خودش با خنده گفتم نهههه عروس شاهم پددشوهرم شاهه و شوهرم بعدا شاه میشه

هممه ساکت شدن مادرشوهرم هیچی نگفت چون پدرشوهرم یه مرد واقعا بزرگیه و هیچکی جرات نداره جیزی بگه 

دیدی به همین راحتی خودم بردم بالا تو نظرشون 

میتونستم قهر کنم و برم چون بهم توهین شده میتونستم دعوا کنم میتونستم شوهرم بیاد جوابشون بده و جنگ و دلخوری پیش بیاد ولی هیچ کدوم نکردم شدم مثل خودشون 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
تو دیگه خیلی بنده خدایی😂😂😂

خیلییی بخدا اصن ی مدت زیاد تحت درمان روانشناس بودم ک یکم حالم بهتر بشه فک کن رفت برا خودش صفر تا صد وسیله خونه خرید کهنه هاشو همه رو برا من بار زد اورد چید برام همهههه کهنه و استفاده شده ها بعد خواهرشوهرم هرجا میرفت میگفت دار و ندار مامان بدبختمو برده هیچی براش نزاشته خانوم خانوما 😊😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خیلییی بخدا اصن ی مدت زیاد تحت درمان روانشناس بودم ک یکم حالم بهتر بشه فک کن رفت برا خودش صفر تا صد ...

دیگه مادرشوهر هیچی ولی به خواهر شوهر باید جواب می‌دادی 

میگفت مگه تو 💩 خور زندگی منی؟ سرت رو تن خودت باشه نه تو 🍑 من

خدایی یطوری جواب دادی پرام ریخته😂😂😂😂😂

توپ باید بنداری تو زمین خودشون چون یک کلمه چیزی میکفتن به ضرر پدرشوهرم بود اونم حلو مادرشوعرم

دیگه مادرشوهر هیچی ولی به خواهر شوهر باید جواب می‌دادی میگفت مگه تو 💩 خور زندگی منی؟ سرت رو تن خودت ...

درکل میخام بگم کمتر مادرشوهری خدبه ذهن خودتو درگیر نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی زرنگی ماشالا کاش یروزی منم مثل شما زرنگ بشم🥲😂

میشیوقتی با همچین ادمایی دمخور باشی

میخوای چندمورد دبگه تعریف کنم😂

من تو خونه بابام هیچکس جرعت نداشت چپ نگام کنه انقد سلیطه بازی درمیاوردم مامانم می‌گفت خدا رحم کنه به ...

ن من توی خونه بابام دو کلوم بگن کلوم سومی اشک من اومده 🥲💔

ولی نامزدم بیست و چهار ساعت در حال درست کردن من همه جواب هارو یادم میده میگه ب همه جواب بده هر کسی باشه 🤦

من مشکلم اینه اگه بی احترامی کنم یا جواب بدم طرف مقابلم رو ناراحت کنم دیگه خودم بدتر ناراحت میشم 🤦🤦

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

ن من توی خونه بابام دو کلوم بگن کلوم سومی اشک من اومده 🥲💔ولی نامزدم بیست و چهار ساعت در حال درست ک ...

نه بابا نشو 

هرچی بیشتر ناراحت کنی یاد میگیرن دیگه کاریت نداشته باشن