2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6042 بازدید | 464 پست
عزیزم خواهش میکنم نپرس چون هر چی بنویسم سرت میاد منو ببخش

عزیزم لطفا جواب منو بده پیام اخری مو جواب ندادی . 

من اگ سال دیگه نتونم برگردم شهرمون قید شغلمو میزنم و برمیگردم انقدر که شوهرم و زندگیم تحت شعاع قرارگرفته

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو رو خدا بردار این عکسو

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

عزیزم خواهش میکنم نپرس چون هر چی بنویسم سرت میاد منو ببخش

میشه چیزای خوب واسه من بنویسی پس؟ 😅🤣 خوبه که یچیز مثبت بنویس اگه اتفاق میفته 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

تو رو خدا بردار این عکسو

با منی؟ نمیشه وقتش گذشت 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

عزیزم لطفا جواب منو بده پیام اخری مو جواب ندادی . من اگ سال دیگه نتونم برگردم شهرمون قید شغلمو میزنم ...

عزیزم یه مرغ قربانی کن تا واست محافظ بزارم

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
عزیزم یه مرغ قربانی کن تا واست محافظ بزارم

ممنون که جواب دادی. مرغ رو قربانی کنم خون شو چیکارکنم؟ خودشوچیکارکنم؟ سال دیگه انتقالیم براشهرخودمون جورمیشه؟براسلامتی مون باموندن تواین شهر نگرانم خیلی

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

حدود ۶۰ ۷۰ سال پیش عموی مادرم با زنش که تازه بچه دار شده بودن تو یه روستای دور افتاده زندگی میکردن و شغل عموی مادرم چوپانی (این بوده که از مردم پول میگرفته و گوسفنداشونو به چرا میبرده

خلاصه که یه روز گوسفندارو به یه کوهی میبره که حدود دو سه ساعت از روستا دور بوده و هوا که تاریک میشه مجبوره شبو اونجا بمونه و صبح برگرده روستا میگن اونجا یه غار بزرگی بوده که گوسفندارو میبره داخلش و یه آتیش روشن میکنه و بعد ازینکه یه چیزی میخوره از خستگی کنار آتیش خوابش میبره، نیمه های شب بوده که با صدای یه زن که داره اسمشو صدا میزنه از خواب بیدار میشه وقتی چشماشو باز میکنه میبینه یه زن کاملا لخت با موهای بلند جلوش وایساده که خیلی زیبا بوده و عموی مادرم از ترس سرجاش خشکش میزنه زنه که معلومه پری یا جن بوده روی عموی مادرم خم میشه و دستشو روی سینش میزاره و بهش میگه اگه امشبو با من بمونی تورو ثروتمند ترین مرد دنیا میکنم  و اگه نمونی بدبختت میکنم عموی مادرم تا اون موقع از ترس خشکش زده بود یهو بلند میشه و تا جایی که میتونه فرار میکنه وقتی ک صبح به روستا میرسه ماجرارو برای بقیه تعریف میکنه.

چند روز از اون ماجرا میگذره تا اینکه یه شب زن و پسر بچه چند ماهش به شدت بیمار میشن و بچشون میمیره، وقتی زنش رو برای معاینه میبرن دکتر متوجه میشن که جای یه دست سیاه افتاده رو سینه زنش و مجبور میشن سینه زنش رو ببُرن، بعد چند شب عموی مادرم دوباره اون زن داخل غار رو به خواب میبینه و میفهمن همش کار اون بوده . 

خواستم پارازیت بندازم این وسط اگه کسی داره میخونه این وسط یه شوک بشه 😂😂

مرض داری؟!😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

اون چیز مهمتو بیان کن تا اذن داشته باشم

خیلی شخصیه از این لحاظ که ممکنه شناسایی شم  میشه پیویت بگم؟ 

ممنون که جواب دادی. مرغ رو قربانی کنم خون شو چیکارکنم؟ خودشوچیکارکنم؟ سال دیگه انتقالیم براشهرخودمون ...

به مستحق هدیه بدید. چون این مرغ زکات اون کاره

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
به مستحق هدیه بدید. چون این مرغ زکات اون کاره

باشه عزیزم لطفا بگو سال دیگه توشهرخودمون زندگی میکنیم؟