2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4907 بازدید | 452 پست
خیلی شخصیه از این لحاظ که ممکنه شناسایی شم میشه پیویت بگم؟

شما فقط اذن بده الان بهت بگم اگه اون چیز صلاحیت نباشه و بهش رسیدی خوبی یا بدیش پای خودت

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما فقط اذن بده الان بهت بگم اگه اون چیز صلاحیت نباشه و بهش رسیدی خوبی یا بدیش پای خودت

اذن بدم یعنی چی؟ من بهت اذن دادم .. 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

اگر صلاح میدونید مراحل خواسته شده رو انجام بدین

باشوهرم صحبت میکنم فرداکه مرغ بخره .. یعنی بعدش میگی بهم؟ راستی غسل فلق هم انجام دادم

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اذن یعنی اجازه دادن بدون اجازه شما نمیشه کاری کرد

پس من اذن میدم لطفا دعا کنیو بخوای اینکاری که فکرشو کردم بشه  جالا هرطور که اخرش شد

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

با منی؟ نمیشه وقتش گذشت

آره با تو ام تو رو خدا یه کاریش بکن زن حامله ببینه به والله بچش میفته

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

باشوهرم صحبت میکنم فرداکه مرغ بخره .. یعنی بعدش میگی بهم؟ راستی غسل فلق هم انجام دادم

کار خوبی کرده ابد ولی سعی کنید قبل از دوازده شب بخوابید 

کار خوبی کرده ابد ولی سعی کنید قبل از دوازده شب بخوابید

چشم حتما سعی میکنم ازاین به بعد . 

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

آره با تو ام تو رو خدا یه کاریش بکن زن حامله ببینه به والله بچش میفته

من گفتم باردارا نخونن قبلش ، این داستانا ادم سالم وعادیرو هم میترسونه فقط عکس نیست ولی حالا من نمیدونم پست چندا خودت گزارش کن یا نینی یارو تگ کن خذف کنه

اذن بدم یعنی چی؟ من بهت اذن دادم ..

با استفاده از انرژی کائنات خواستارم که به بهترین شکل خواسته تان برآورده گردد.  بعد از برآورده شدن حتما زکاتش به صندوق صدقات واریز گردد   الهی آمین

با استفاده از انرژی کائنات خواستارم که به بهترین شکل خواسته تان برآورده گردد. بعد از برآورده شدن حت ...

ممنونم انشالله که میشه تا من دق نکردم ...

امیدوارم شما هم توی زندگیتون ارامش بر قرار باشه 

یه دنیا ممنونم از دعات

میدونید علت اینکه میگم قبلش بخوابید چیه منظورم با همه شماست

وای تروخدا الان نگو صبح بگو 

میدونید علت اینکه میگم قبلش بخوابید چیه منظورم با همه شماست

تروخدا الان نگو از ترس سکته میکنم تا صبح