2777
2789

داروخونه هم نبش یه کوچه هستش یعنی ماشین میره میاد تو این یه ماه یه ماشینیه تقریبا هرروز یا یکی دوروز در میون همیشه میاد از جلو داروخانه ما رد میشه یکمی مکث میکنه منو نگاه میکنه میره یبارم که من جلو در بودم داشت رد میشد پیشم توقف کرد گف ببخشید من یهو هول شدم پریدم داخل جوابشو ندادم هنوزم میاد رد میشه نگاه میکنه این الان فازش چیه چی میخاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندفعه اومداشاره بزن وایسته بعدبروجلوبگوبامن کاری داری که هرروزمیای اینجا؟ببین چی میگه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اخه ضایع س اینجوری بگم خو در میاد میگه مسیرمه رد میشم

عوضش مطمئن باش ازفردانمیادشایدم برگشت گفت عروس ننم میشی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

فازت چی بود بهت گفت ببخشید پریدی تو 😐

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
فازت چی بود بهت گفت ببخشید پریدی تو 😐

همینو بگو نمیدونم فازم چی بود اخه دکتر داروخونه هم جلو در بود یکم اونورتر دکترای داروخونه رو به رویی هم جلو در بودن دقیقا میدیدن یهو هول شدم پریدم تو😐😐