2777
2789

دخترعمم امروز دل درد داشت رفت مدفوع کرد گفت یچیزی ب طول انگشت اشاره و ب پهنای کش پول داشت از مقعدم میومد بیرون من خودم کشیدمش ولی نگاش نکردم کشی بود دل دردش افتاد قبلا همچین چیزی نشده بود هنوزم تکرار نشده دیگه هیچ علائمی نداره مثلا خارش و بی اشتهایی و ضعف و لاغری هیچی

تپلیه ولی زیاد غذا خور بیشتر هلع هوله میخوره 

میگن انگل قابل انتقاله عمم رفته مسافرت دخترش خونه ی ما میمونه ی هفتس یه هفته دیگم میمونه دوتا بچه دوساله و دوماهه دارم زبون ندارن توروخدا بگید چکار کنم انگله میشه بچه هامم بگیرن اخه مای بیبی میشن چکارکنم دارم سکته میکنم

یعنی موجود زنده بود؟؟؟؟

دسشوییش اینا خوبه؟؟؟ 

یه کلیپ میدیدم انسداد روده بود روده کامل پر کرم آسکاریس شده بود یاد اون افتادم با دیدن تاپیکت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هات مای بی‌بی میشن دستشویی که نمیرن منتقل بشه بهشون ...‌تمیز دستشویی رو بشور هربار رفت 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بچه هات مای بی‌بی میشن دستشویی که نمیرن منتقل بشه بهشون ...‌تمیز دستشویی رو بشور هربار رفت

ممکنه باهاشون بازی میکنه یا بهشون دست میزنه بگیرن اخه ۲۰ سالشه چندبار یچه هامو تو حموم شستم دادم مای بیبیشون کرده

ممکنه باهاشون بازی میکنه یا بهشون دست میزنه بگیرن اخه ۲۰ سالشه چندبار یچه هامو تو حموم شستم دادم مای ...

دختر خوب انگلم باشه از راه دست منتقل نمیشه ک😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

من بچه بودم انگل داشتم خیلی خارش داشتم . اصلا بدون خارش انگل فکر نکنم بشه

درسته منم داشتم واقعا بد خارشی داره😂😂😂

اره با اینکه سنم خیلی کم بود اون زمان ولی هنوز یادمه

منم😂😂😂

مگه میشه اون حجم از خارشو فراموش کرد اون قرص جویدنیشو🤢🤮

یه مایع هم بود خودمونو باهاش میشستیم😂

اینو یادم نیسسسسستتتت🤕🧐🥱🤔😂