2777
2789
مثلا این ببین خیلی حسرت میخورم این میبینم تازه فیلماش خوشکلترم هست

عزیزم این ک دماغش عمله گونه هاش و چونه اش و لباش ژله عکسش همش فیلتره  فیلما همه روتوش میشه 

تو نچرالی و انقد محشری دماغ عمل کنی دیگ چی میشی 

بور و چش درشت و رنگی هم و هستی

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش ناراحت اینم ازدواج کنه خبرش بشنوم داعون میشم اصلا فقط با فکر اینه قلبم درد میگره نمیدونم‌چه مرگه ...

انقد از ویژگیهای مزخرفش گفتی اینجا 

باز میگی دلم نمیاد یکی دیگرو کنارش ببینم جای خودم؟

جای خودت چ تاج و تختی بود ک میترسی کسی دیگ بشینه 

لامصب پول دندون پزشکیم زورش امده بده

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

تو یه بزرگ تر نداری بزنه تو دهنت که ده سال عمرت و پایه این آدم دو قطبی نزاری 

ول‌کن بابا بی خیال 

همسرم ۲۳ سالگی مثل یک مرد ازدواج کرد رفت سربازی و بعد سر کار همون اولم بچه می خواست 

شوهرت وقتی مریضه 

حیف عمر و جوونی ات نکرده دختر 

واقعا لیاقت و ارزش جواب دادن هم نداره طرف جالبیش اینه وقتی ادم ازین رابطه خارج میشه تازه بعد چند وقت ...

دقیقا

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
چه عمرها وارزوها که توخونه این نرای بی وجود هدر شد هیی دلم گرفته بود بدترشد دختر حیف تو وخیلی از همج ...

🫂🥺😞

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
استارترماقبلا باهم حرف زدیم توکاربری هیچ وقت نشد،،،،گفتم جداشو خودتو نجات بده توپسش بزن قیافتوالان د ...

کاش گاه بود ده ساله

خدا لعنتش کنه یبار زلزله زد همه ریختن بیرون تو نمیتونستی اونموقع اسمت راپونزل بود ،اونقد دلم شکست بر ...

اه از دگراپونل منو میشناسی قربونت بدم اون تاپبکم چی بود یادم میاری همون موقع که گفتم همه میدونستن من ندونستم تو خونه بودم شوهدمم بهم نگفت 🥲🫠

بخدا من شبیه این بودم فقط این چشمارو داشتم داغ به دل هرچی مرده میزاشتم عین اروپایی ها زندگی میکردم ب ...

تو خصوصی عکست میفرستی ببینمت؟

اره واقعا من فقط میخام با ایمان و خوب باشه بقیه رو خدا میرسونه والاالان شوهر اسی خوشگله ولی چه فایده

کلا اکثرا مرد خوشکل رو از راه بدر میکنن

کجا جدا بشه؟ از این جدا بشه نفر بعدی بهتر نمیشه براش

تا ابد بمونم سر کوتاش بخورم نخواستنش هر روز ده بار بکوبه سرم 

تو دوسش داری اون دادخواست نمیده تو بده تا کی میخوای اینجوری باشی؟ غرورت اجازه میدخ؟؟؟

نه دیگه نمیمونم حتی قرار بود ۳ ماه بمونم خونش اینجا مراحل جدایی طی کنیم گفتم طاقت دیدن ریختت این حرفات ندادم میخوام برم تو بیا شهر من برا جدایی

نمی خوام ته دلتو خالی کنم حس بد بهت بدم من ۱۴ساله خونه دارم دوتا بچه دارم شوهرمم همش میگه زن میخوام ...

تو چرا جدا نمیشی