2777
2789

من چن شب پیش سر مسائلی خیلی از خدا دل گیر و ناراحت شدم با اینکه بازم صد در صدی راجب اون مسئله مطمئن نیستم ولی امشب همش دلم بی تابه هم اینکه همش مردد میشم احساس میکنم دارم بی ایمان میشم نسبت به خدا و اعتقادم 

چیکارکنم شک من بر سر اینه ک نکنه راهم رو اشتباه رفتم با اینحال بازم طاقت اینو ندارم ک بخوام بی ایمان باشم 

گیر افتادم 😢💔

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبمو صاف و پاک نگه میدارم به دور از کینه و ریا و حسد و بخل . غر نمیزنم فقط میخوام که خودش مشکلات رو حل کنه بجای غر و شکایت دعا میکنم چون حس میکنم هیچ چیزی مثل خدا قلبم رو آروم نگه نمیداره 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

قلبمو صاف و پاک نگه میدارم به دور از کینه و ریا و حسد و بخل . غر نمیزنم فقط میخوام که خودش مشکلات رو ...

من همش میگم نکنه از اینکه مسلمونم کار اشتباهی کردم 😭

ولی بازم با تجربیاتی ک داشتم اصلا نمیتونم قبول کنم ک راهم اشتباهه

چن وقته خیلی تو خودم رفتم 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

استغفار کن ، من هر وقت بخوام نزدیک بشم فقط توبه میکنم

احساس میکنم بدبین شدم نسبت ب دینم

نمیدونم یا بخاطر دیده ها وشنیده هامه 

یا گفته های غلط 

خیلی گیج شدم

دست بنده‌هاشو می‌گیرم الان برای شب یلدا ۳۰ تا بسته از آجیل میوه شکلات و اینجور چیزها آماده کردم و به ...

درسته منم خیلی کمک کردن ب نیازمندارو دوس دارم ولی مشکل من سر ایمان و دینم هست تازگیا ب شک افتادم و بدبین شدم

من همش میگم نکنه از اینکه مسلمونم کار اشتباهی کردم 😭ولی بازم با تجربیاتی ک داشتم اصلا نمیتونم قبول ...

الا به خدا به چشم دین و تکلیف و اجبار و زور و آتیش جهنم نگاه نکن مثل یک چشم بینا مثل یک گوش شنوا مثل یک درد و دل محفوظ مث یک آغوش گرم نگاه کن که پناه خودتو خستگی و شادی و غمته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

احساس میکنم بدبین شدم نسبت ب دینمنمیدونم یا بخاطر دیده ها وشنیده هامه یا گفته های غلط خیلی گیج شدم

اینا همش وسوسه شیطانیه 

خودت و درگیر نکن ذکر استغفار زیاد بگو کلا ذکر بگو 

الا به خدا به چشم دین و تکلیف و اجبار و زور و آتیش جهنم نگاه نکن مثل یک چشم بینا مثل یک گوش شنوا مثل ...

اره حق با توئه ولی همش از این میترسم ارزش زن رو کمتر از مرد بدونه 

دلیل اصلی ترسم اینه

اینا همش وسوسه شیطانیه خودت و درگیر نکن ذکر استغفار زیاد بگو کلا ذکر بگو

حتما اینکارو میکنم 

فقط بهم بگو خدا ک ارزش زن رو پایین تر از مرد نمیدونه؟🥲

نمیدونم چرا اینطوری شدم

حتما اینکارو میکنم فقط بهم بگو خدا ک ارزش زن رو پایین تر از مرد نمیدونه؟🥲نمیدونم چرا اینطوری شدم

به حرف بقیه توجه نکن، این چرت و پرتا چیه تحویل مردم میدن

دین یعنی آرامش 

یعنی شما هر جا ترسیدی هر جا کم آوردی 

جای پناه بردن به مشروب و مواد و هزارتا بدبختی بری در خونه ائمه بری در خونه پیغمبرت پناه ببری به خدا 

دین پناه تو بهش پناه ببر که بدون دین خیلی بی کس و تنها میشی، خودت و درگیر بحث و حرفهای بقیه نکن اصل ‌دین چیز دیگه است 

اره حق با توئه ولی همش از این میترسم ارزش زن رو کمتر از مرد بدونه دلیل اصلی ترسم اینه

هر چیزی یه حکمتی داره این فکرا رو نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به حرف بقیه توجه نکن، این چرت و پرتا چیه تحویل مردم میدندین یعنی آرامش یعنی شما هر جا ترسیدی هر جا ک ...

درسته از وقتی رفتم بیشتر تحقیق کنم همش چیزایی میگن ک شاخ درمیارم مثلا یکی گفت ارزش حضرت زهرا از نظر دیه نصف مرد معمولی هست کلا مغزم سوت کشید

خیلی ائمه و اماما رو دوس دارم و همچنین شهدا 

مردم با حرف هاشون بلاهایی سر باور هام میارن ک هم خودم ناراحت میشم هم خدارو ناراحت میکنم