2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 11906 بازدید | 378 پست
به احتمال زیاد از نوتیف خونده اشکال نداره فکرشو نکن یکی دو هفته دیگه آنفالوش کن

اره احتمالا خونده 

البته پیام قبلیمو هم بعد دو ساعت جواب داد

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه خب چیکار؟؟؟؟

راجب خریدامون ازش خریدم سوال کردم 

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
اون کراش نیستواقعا گاوه

🥺🥺🥺🥺

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
اره احتمالا خونده البته پیام قبلیمو هم بعد دو ساعت جواب داد

پیام اول با دوم فرق داره...

آدم وقتی وسط چته زود به زود تر چک میکنه پیامارو ...چون میدونه یکی داره پیام میده 

ولی برا بار اول ممکنه طول بکشه که سین کنه

پارسال خودم تو این وضع بودم منتها من بد عاشقش بودم ، تو محیط کاری آشنا شده بودیم هر جور چراغ سبز نشون دادم نفهمید آخرش بعد شش ماه دیگه گفتم نمیشه تا ابد براش گریه کنم رفتم مستقیماً دایرکتش و از حال و روزم كه به خاطرش چیا سرم اومد گفتم و عین همین وضع تو جواب نداد ۲۴ ساعت بعدش جواب داد و در محترمانه ترین حالت جوابش منفی بود..

یکی دو هفته به شدت حالم بد بود به زور قرص ملاتونین می‌خوابیدم و اعصاب معده گرفته بودم ولی درست یه ماه بود دیگه حالم خوب شده بود تا این ك با یکی آشنا شدم و اینم از طریق دوست مشترکمون ك همکارم بود از قصد با اون حرف زدم گفتم رفتم تو رابطه..

بعد شنیدن این خبر دیگه تغییر کرد با یه پیجش آنفالوم کرده بود با یکی نگهم داشته بود با این ك ازش بعید بود اومد استوریامو لایک کرد بعد چند ماه از طریق همون دوست مشترک ك بهم گفت تو یه پروژه ای برم منم پرسیدم دیدم اون حضور داره نرفتم و چند تا تلاش این‌جوری ك وقتی دید به نتیجه نمی رسه و من درگیر رابطه جدیدم شدم دیگه آنفالو کرد و رفت پی زندگیش...

دیر اومد خیلی دیر ، دیر اومدن خیلی بَده چای بمونه سرد میشه، نون بمونه بیات میشه، دیر رسیدن بد ترین درده و هیچ فرقی با هرگز نرسیدن نداره

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

آدما زبون دارنمیشه با احترام هم با کسی حرف زدسکوت خیلی زشت وبی احترامی هستمخصوصا به کسی که بهت حس دا ...

🤣🤣🤣🤣

بعضیا خوششون میاد که طرف جریحه دار بشه مثلا هی پیام بده که چی شد چرا جواب ندادین فلان بیسار...

ولی من دیگه پیام نمیدم بهش😪😪😪

آدما زبون دارنمیشه با احترام هم با کسی حرف زدسکوت خیلی زشت وبی احترامی هستمخصوصا به کسی که بهت حس دا ...

اینستا هم ریکوست دادم ولی بعد دو روز که تایید نکرد ریکوئستمو پس گرفتم ،اینم احتمالا فامیده خوشم اومده داره طاقچه بالا میذاره که بیوفتم دنبالش....

ولی من دیگه بمیرمم حرکت مثبت دیگه ای نشون نمیدم 

نکنکلا بیخیالش باش

اره درسته😮‍💨