سلام دل خوشی های من. 😊 چطورین؟
من میگم ادم وقتی چیزی برای خانوادش میخره باید بدونه و مطمعن باشه که سالمه.
یه بار برای سرکشی به یکی ازین کارخونه های خیلی معروف بستنی رفتم. وای نمیدونین چه جوری درست میکردن فقط🤐 نمیخوام بگم. خلاصه دیگه گفتم من بمیرم هم بستنی نمیخرم و این شد که خودم همیشه درست میکنم. خیلی دوستتون دارم 💋
بستنی اسکوپی شکلاتی :
شکلات : 100 گرم ( شیرین نباشه بهتره)
شیر عسلی : نصف قوطی
پودر کاکاعو : 1 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته : یک و نیم لیوان
.
اول شکلات و روی شوفاژ یا بخار کتری اب کنید
بعد پودر کاکاعو و روش الک کنید
و شیر عسلی و اضافه کنید بزارید کنار تا خنک بشه
.
مایه به این شکل درمیاد
.
شیر عسلی که میگم منظورم ایناست. لوازم قنادی ها دارن
.
حالا خامه ی فرم گرفته رو به مخلوط قبلی اضافه و هم میزنیم
.
میشه این
.
حالا میتونید . خرده شکلات. موز. گردو هر چی که دوست بریزید داخلش. هم بزنید
داخل یه ظرف تمیز بریزید که پلاستیک روش بزارید و در ظرف و ببندید و بزارید فریزر برای 8 ساعت
.
خوبی بستنی درست کردن علاوه بر لذتی که داره اینه که شما میتونید هزاران طعم دلخواه خودتونو درست کنید ازین به بعد
بفرمایید. 😋
دیگه هم زدن الکی هم نمیخواد. اسکوپ و بزنید داخل اب گرم و گردالی دربیارید😁
برای طعم نسکافه ای مواد همونه فقط شکلات سفید به همون میزان استفاده کنید. و نصف لیوان کمتر هم قهوه یا نسکافه ی غلیظ بریزید داخل مواد. پودر کاکاعو هم حذف بشه
من یکم گاناش ریختم روی بستنی تا موقع اسکوپ زدن حالت دو رنگ و سس داره بشه. بزارید تو فریزر.
بعد 8 ساعت میشه ایشون
.
.
برای سنتی هم مواد همونه بجای نسکافه نصف لیوان کمتر گلاب و کمی زعفرون غلیظ و خلال پسته اضافه کنید
بستنی چوبی در پست بعد