2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170779 بازدید | 776 پست
من یه روزی عاشق ارمین تهرانی تو خیالم شده بودم

جدی 🤣🤣🤣🤣🤣

میشه بپرسم مال کدوم رمان هست چون منم از یکی دیگه شنیده بودم؟

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنتی 😂

قربان شما😅🤣🤣

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

منم از این خوابای جادو جمبلی زیاد میبینم سایوجان تاپیکاتو دیدم باهات همزاد پنداری کردم @سایوجان

عزیزم 

خدا لعنتشون کنه تک تک شونو 

اول چله های باطلی بخون ( سوره های باطلی و ادعیه ی شرعی باطلی مثل یاسین ، حدیث کساء ، نادعلی ، تکویر و انسان پشت سر هم ، جن ، صافّات ، الرحمن ، آیات ۶۰ قاف ( سوره ی قاف نه ها ؛ آیات ۶۰ قاف : در کلام الله مجید ۶ تا آیه س که هر کدوم از آیات شریف ۱۰ بار حرف ق داره ۶ × ۱۰ = ۶۰ و برای دفع سحر و بلا دفع دشمنان و بدی ها دفع تمامیه ی بستگی ها و ... بسیار بسیار مجرب و موثر است ) ، عنکبوت ، انعام ( اینا به مدت ۴۰ روز روزی یکبار ) ؛ بقره ( ۴۵ روز ) 

البته بقره و انعام طولانی و طاقت فرسان میتونی حذفشون کنی 

از اینایی که ۴۰ روزه هستن آیات ۶۰ قاف رو بخون ( هر روز ؛ ۲۰ دقیقه ای تموم میشه ) + ۲_۳ تای دیگه از سوره ها و ادعیه 

بعد از پایان چله یا وسطای چله = حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه کن و ببند به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) اما اما اما حرز ها ( مثلاً حرز ائمه مثل همین حرز کبیر امام جواد علیه السلام ، حرز صغیر امام جواد علیه السلام و ... ؛ حرز کبیر و صغیر ابی دجانه و غیره ) باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره 

انقد دوس داشتم برای منم از این موردا پیش میومد

مثلا الان که نه هنوز میخوام تازه برم دانشگاه 

ولی دوس دارم میزد یکی یجوری عاشقم میشد که نگو مثل سریالا😂

بعد آدم خوبیم میبود با هم ازدواج میکردیم عاشق هم میشدیم😂😂

چقد زندگیت عین منه و جالب اینجاست الان دخترامون بزرگ شدن دخترش به دخترم حسودی میکنه صد بار بهش زنگ م ...

متاسفانه ادم حسود هرگز رنگ آرامش و آسایش رو نمیبینه و دایم درحال خودخوری و مسابقه ی خیالی خودش باطرف مقابل هستش و باعث میشه کلی درد جسمی هم توی زندگی واسش پیش بیاد و خودشو داغون میکنه الکی.

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یکی از خوشبختای روی کره ی زمین زنداداش منه هم کارمند رسمیه هم داداشم واقعا عین بره س ( هم به اونا هم ...

پناه بر خدا. خدا ازش نگدره. خواهر شوهرا خیلی از زندا اشا ضربه میخورن.البته زن داداش خوب هم هست. 

پناه بر خدا. خدا ازش نگدره. خواهر شوهرا خیلی از زندا اشا ضربه میخورن.البته زن داداش خوب هم هست.

همه چیز بستگی به ذات طرفین داره 

مثلا تو همین نی نی سایت کاربری پست گذاشته بود خواهرم وقتی تنهاییم خیلی رک میگه ۴ بار تار موهاتو بردم پیش جادوگر  جادوی سیاهت کرده  وقتی تنهاییم میگه تو جمع نمیگه 

جاری داریم از خواهر نزدیکتر حتی بچه ی جاریشو نگه میداره 

چون هیات علمی باشه معمولاً پیرپاتالن از این اسامی امروزی صدرا و اینا ندارن😂😂😂اینایی که جوونترن حق ...

نه من دانشگاه تهران مقطع ارشدم

هییت علمیامون همه ۶۴ ۶۵ هستن 

اسماشون شاهان و حامد و پژمان 😁😁😁

پیرپاتالای هیت علمی دیگه به بهانه فرصت مطالعاتی فلنگ رو بستن رفتن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چی میگی من همسرم استاد دانشگاهه وقتی 25سالش بود تازه استخدام شده بود اومد خواستگاریم الان 40ساله هست ...

من اکثر استاد داشنگاه هایی که که دیدم همه بالای ۳۵ بودن مخصوصا رشته های تاپ وگرنه رشته های عادی که افراد زیر ۳۰ سال شاید فعالیت داشته باشن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
ن ما استادمون فارغ دانشگاه شهید بهشتی بود با27سال سن اخرشم با یه دختر خر پول رل زد تو دانسگاه فیلمش ...

واقعااا؟؟یعنی چی فیلمش پخش یعنی فیلم اون کارش؟؟😂😐

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
واقعااا؟؟یعنی چی فیلمش پخش یعنی فیلم اون کارش؟؟😂😐

ن فیلم مهمونیش پخش شده بود 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭